Tatăl lui Leo Messi, dezvăluiri despre transferul la Manchester City! Discută acum cu oficialii Barcelonei

Leo Messi nu s-a prezentat la primele acțiuni ale celor de la FC Barcelona sub comanda lui Ronald Koeman

Leo Messi are șanse minime să mai continue la FC Barcelona și în sezonul viitor. Manchester City i-a făcut o ofertă uriașă, iar fotbalistul pretinde că poate să plece din postura de jucător liber de contract. Pe de altă parte, Josep Maria Bartomeu, președintele catalanilor, spune că Messi mai are contract până în 2021. Iar cine vrea să îl transfere acum trebuie să plătească 700 de milioane de euro, clauza de reziliere.

Anunțul făcut de Jorge Messi: „Este dificil ca Leo să mai rămână la FC Barcelona”

Pentru a clarifica situația, tatăl lui Messi a ajuns astăzi la Barcelona. Conform informațiilor oferite de presa din Spania, acesta speră să obțină un acord de transfer din partea catalanilor. O sumă pe care șeicii să o poată aborda, nu mai mare de 200 de milioane de euro. În cazul în care negocierile vor pica, Messi și Barcelona ar putea ajunge la un proces în intanțele sportive. Fotbalistul va cere să fie declarat jucător liber, în vreme ce catalanii susțin că mai are contract până în 2021.

Jorge Messi este omul care încearcă să obțină acordul Barcelonei pentru ca fiul său să plece

Încă de la aterizarea în Barcelona, Jorge Messi a fost întâmpinat de zeci de suporteri. Nu a oferit prea multe informații despre situația fiului său. Dar a dat clar de înțeles că șansele ca Leo să mai rămână pe Camp Nou sunt foarte mici.

„Nu știu nimic despre Manchester City, nu am vorbit nimic cu Pep Guardiola. Dar este foarte dificil ca Leo să mai rămână la Barcelona”, a declarat Jorge Messi în fața jurnaliștilor.

Războiul dintre Leo Messi și FC Barcelona este unul total. Fotbalistul argentinian a fost absent nemotivat de la testele medicale și primele antrenamente sub comanda lui Ronald Koeman. De partea cealaltă, catalanii amenință că fotbalistul va fi amendat pentru aceste absențe. La Barcelona, Leo Messi primește un salariu de două milioane de euro net pe lună. Este cel mai bine plătit fotbalist din lume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI