Ce a pățit jurnalistul Mihai Dolinschi, înainte să moară. Bunica lui a făcut mărturisirea

Ce a pățit jurnalistul Mihai Dolinschi, înainte să moară. Bunica lui a făcut mărturisirea
Mihai Dolinschi, o viață dedicată sportului

Presa sportivă românească este mai săracă acum, după dispariția prematură a jurnalistului Mihai Dolinschi. La doar 29 de ani Mihai Dolinschi, confom informațiilor, a fost găsit decedat în propria casă. Nu se știu încă cauzele decesului.

Mihai Dolinschi, o viață dedicată sportului

Pentru un tânăr de 29 de ani, Mihai Dolinschi era cunoscut ca un adevărat profesionist. Și-a făcut meseria cu pasiune, fiind comentator sportiv și analist la Telekom Sport România şi Look Sport.

Pentru pasiunea sa pentru sport și profesionalismul de care a dat dovadă, Mihai Dolinschi era numit în 2018 cel mai bun tânăr jurnalist sportiv al anului în România.

Personalități din lumea comentatorilor sportivi, precum Emil Grădinescu sau  Silviu Tudor Samuilă, au scris laudativ la adresa tânărului plecat prematur.

„Mihai nu mai este printre noi. Nu imi revin. Acest copil talentat, pasionat si plin de energie a reprezentat tot ce era mai bun in tanara generatie de ziaristi.

Nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul parintilor, dar ma rog sa fie puternici si ma rog pentru sufletul lui. Odihneste-te in pace copil bun!”, scria Silviu Tudor Samuilă pe Facebook.

La nici 24 de ore același jurnalist, Silviu Tudor Samuilă, scrie pe site-ul Telekom sport un editorial despre Mihai Dolinschi și despre pasiunea acestuia pentru sport, și în special pentru fotbalul românesc și cel internațional.

„Am fost ca niște prieteni”

Încă de mic a dat semne despre pasiunea sa despre sport. Colegii își amintesc de analizele sale pe fiecare fază în meciurile de fobal și despre modul în care își făcea meseria. Printre cei mai îndurerați de dispariția prematură a tânărului Mihai Dolinschi este bunica acestuia, Ani Oprea, care declară că „Am fost ca niște prieteni.” Ani Oprea a povestit despre relația sa cu Mihai, dar și despre modul cum a fost crescut.

„De mic nu i-am permis să-mi spună bunica și să-mi spună pe nume, să fim mai apropiați. L-am învățat să fie ascultător, să-și facă munca cu multă dragoste, să fie profesionist, ceea ce mi-a demonstrat că așa era. Am ascultat multe interviuri, toți l-au lăudat.

Avea o măsuță unde urmărea meciurile și nota lucruri. Mihai înainte de a merge la comentariu își făcea lecțiile ca un elev. Când venea, spunea am venit la voi sa mă odihnesc, mă simt foarte obosit. Serveam masa. Avea anumite principii ale lui. Eu și tataie îi făceam toate poftele”, declară Ani Oprea, bunica regretatului Mihai Dolinschi.

Ultima întâlnire dintre Mihai și bunica sa

În intervenția avută de Ani Oprea, la Antena 3, a povestit și despre ultima lor întâlnire. Momentul se întâmpla cu o săptămână în urmă, Ani Oprea spunând că Mihai nu ar fi dat semne de oboseală sau de vreo afecțiune. Informațiile ulterioare spun că Mihai Dolinschi ar fi decedat în urma unui stop cardiac.

„Ultimele momente trăite alături de Mihai au fost joi săptămâna trecută. M-a sunat să mă întrebe ce fac, cum mă simt, mă suna mereu, îmi purta de grijă pentru că am și eu probleme de sănătate.

Mi-a zis că a visat un vis urât. A fost cutremur și dintre toți cei pe care îi îndrăgea numai eu am murit și pentru el a fost tragedie.”, a povestit Ani Oprea la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI