Ce a pățit jurnalistul care a tușit în timpul interviului cu Vladimir Putin. Președintele Rusiei a pus piciorul în prag VIDEO

de: Irina Maria
09 10. 2020

Președintele Rusiei, care nu mai are nevoie de nicio introducere, a acordat recent un interviu presei locale. Din păcate, interviul nu a fost lipsit de mici incidente. Jurnalistul care i-a luat interviul lui Vladimir Putin a tușit și ce a pățit veți afla mai jos puțin.

Ce a pățit jurnalistul care a tușit în timpul interviului cu Vladimir Putin

Cel mai bine păzit secret de stat din timpul mandatelor pe care președintele le-a avut și încă le are este familia. Se cunosc puține detalii personale despre soția, fiicele și chiar amanta lui Vladimir Putin, care e dispărută – află detalii aici despre Alina și dispariția ei.

Când presa de la Kremlin încearcă să afle mai multe detalii despre latura umană a lui Putin, se lovesc de un zid. Nu, nu este cel chinezesc! Recent, președintele Rusiei a acordat un intervu pentru agenția oficială de presă TASS. Printre întrebări s-a numărat și una despre cele două fiice pe care Vladimir Putin le are cu soția sa, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani.

Pentru că Vladimir Putin nu a dorit să răspundă la întrebare, jurnalistul Anton Vandenko a tușit. Cum Putin nu e prost, și-a dat seama că tusea este falsă, făcută cu ‘subînţeles’. Așa că președintele Rusiei nu a stat pe gânduri și i-a dat replica jurnalistului: ‘Degeaba behăiţi!’

Președintele Rusiei a pus piciorul în prag VIDEO


Jurnalistul Anton Vandenko a vrut să afle cine este persoana cu cea mai mare autoritate pentru nepoții șefului statului rus. Vladimir Putin a răspuns la această întrebare:

‘Ei sunt încă mici. Pe unul dintre ei, fiica mea a început deja să-l înveţe să înţeleagă ce înseamnă viaţa’, a răspuns Putin.

Apoi, jurnalistul a întrebat despre care din cele două fiice pe care Vladimir le are este vorba. Nici aici nu a reușit să obțină răspunsul mult dorit.

‘Ce contează?’, a replicat preşedintele rus care a părut destul de calm.

În acel moment, jurnalistul a tușit și a exclamat ”Oh!”. Evident, președintele Rusiei a detectat care sunt, de fapt, adevăratele intenții din spatele gestului jurnalistului. Șii nu, nu a tăcut?

‘Degeaba behăiţi!’, l-a apostrofat imediat Putin.

‘Nu behăi, tuşesc!’, a replicat jurnalistul, cu toate că ne aflăm în pandemia de covid-19.

‘Cu atât mai mult. Nu aveţi de ce tuşi. Nu trăiţi viaţa mea şi nu înţelegeţi ce înseamnă problemele de securitate. Când o persoană este departe de toate astea, nu le observă pur şi simplu’, a explicat preşedintele rus, zâmbind.