Ce a pățit Iulia Vântur în India. Vedeta a trecut prin momente dureroase

de: Bișinicu Andreea
29 05. 2021

Este frumoasă, celebră, carismatică, are un partener care-i răsfață toate poftele și o carieră de succes în lumea muzicală din India. Cu toate acestea, situația nu a fost de la început roz pentru Iulia Vântur. Ce a pățit frumoasa blondină atunci când s-a mutat pe meleaguri indiene. Chiar ea a făcut această mărturisire.

Ce a pățit Iulia Vântur în India

La 40 de ani, Iulia Vântur spune că are tot ce-și trebuie pentru a fi fericită. Relația cu actorul Salman Khan a propulsat-o în carieră, vedeta bucurându-se de un imens succes pe piața muzicală din India. Deși trăiește o poveste de dragoste ca în filme, fosta prezentatoare de la Dansez pentru Tine a mărturisit că nu i-a fost întotdeauna atât de ușor.

În prezent, diva este prezentă în România pentru a rezolva anumite probleme adminstrative. Invitată la Antena Stars, vedeta de televiziune a povestit care a fost cel mai dificil lucru pe care a trebuit să-l învețe atunci când s-a mutat în India. Iulia Vântur spune că dorul de mamă și de țara de baștină au cuprins-o de foarte multe ori, în special din cauza faptului că se afla într-o țară cu o cultură total diferită de cea a României.

„Traiul într-o țară străină te provoacă foarte mult. (…) Am învățat lecția toleranței. În momentul în care te izbești de o cultură nouă trebuie să înveți toleranța, altfel nu ai cum să supraviețuiești acolo. Trebuie să înveți să-i accepți pe cei din jur. (…) Ai nevoie de toleranță pentru asta.

Au fost momente grele în care îmi doream doar să simt îmbrățișarea mamei mele sau a tatălui. E un sentiment pe care n-ai cum să-l înțelegi decât atunci când ești departe de familia ta.

De ce a plecat, de fapt, Iulia Vântur în India

Chiar dacă s-a speculat, de-a lungul timpului, că Iulia Vântur s-a mutat din România cu scopul unic de a urma o carieră în muzică la Bollywood, frumoasa blondină a mărturisit că a luat această decizie cu sufletul, preferând să se lase dusă de val, neavând o intenție profesională propriu-zisă.

M-am lăsat dusă de val și ceea ce mi-a spus sufletul, aia am făcut. Nu am știut ce o să mă aștepte. Nu aveam nicio intenție profesională. (…) Am avut încredere în mine și în Dumnezeu. (…) Pentru o vreme, am păstrat proiectele din România în paralel cu ședrea mea în India, iar pe parcurs am început să muncesc și acolo.

Cât privește starea ei de spirit, iubita lui Salman Khan mărturisește că este un om extrem de fericit.

Sunt o persoană fericită! Nu pentru că lucrurile din jurul meu sunt extraordinare, dar cred că e mai mult de pacea aia pe care ți-o aduci în minte.”, a declarat Iulia Vântur la Antena Stars, conform Spynews.