Ce a pățit italianca vaccinată din greșeală cu 4 doze de Pfizer anti-covid-19. Prin ce trece, zi de zi

Ce a pățit italianca vaccinată din greșeală cu 4 doze de Pfizer anti-covid-19. Prin ce trece, zi de zi
Italiancă vaccinată cu 4 doze Pfizer. Ce simptome adverse are

O tânără trece prin clipe grele după ce i-au fost administrate din greșeală patru doze de vaccin anti-covid-19. Primele informații oferite ar fi fost mult mai grave, susținându-se că ar fi vorba despre 6 doze, dar ulterior misterul a fost elucidat. Momentan, fata este tratată de un medic foarte cunoscut.

O italiancă a fost vaccinată cu 4 doze de vaccin anti-covid-19

O tănără a avut parte de multe surprize după ce a aflat că ar fi fost vaccinată cu patru doze de vaccin împotriva noului coronavirus. Infirmiera care s-a ocupat de aceasta nu a mai diluat flaconul cu substanță activă cu serul fiziologic. Tânăra, la fel ca mulți alți oameni, a mers pentru a se vaccina cu Pfizer/BioNTech, astfel că nu se aștepta la ce o să urmeze după. Momentan, fata este tratată de renumitul virusolog din Italia, Fabrizio Pregliasco.

Medicul a explicat că faptul că a fost supusă unei supradoze de vaccin ar putea anula producția de anticorpi. Aceasta ar trebui să fie vaccinată din nou pentru a se asigura că nu se va mai confrunta cu boala, ar susține expertul. Situația ar fi stat altfel dacă aceasta ar fi fost vaccinată cu 6 doze, înainte ca spitalul Massa să înlăture zvonurile.

″În realitate este vorba despre 0,30 ml, corespunzătoare unei cantităţi utilizate pentru patru doze de vaccin Pfizer-BioNTech.

Informaţia potrivit căreia cantitatea injectată ar fi puţin mai mare de patru doze este importantă întrucât testele făcute de Pfizer pentru a stabili consecinţele unui supradozaj s-au oprit la patru doze de substanţă activă inoculate simultan, fără ca acest fapt să fie urmat de consecinţe deosebite pentru pacienţi″⁣, a explicat agenția sanitară din Toscana printr-un comunicat de presă potrivit Corrire della Serra, citată de știrileprotv.ro.

Prin ce trece tânăra. Efectele adeverse ce o sperie

Tănăra, ce s-a vaccinat pentru a merge la un intership, a declarat că bea 7 litri de apă pe zi și tot se simte deshidratată. Aceasta nu înțelege cum s-a putut produce o asemenea eroare, dar nu vrea să meargă mai departe și să o denunțe pe asistenta ce nu a avut grijă și a vaccinat-o cu Pfizer-BioNTech.

În același timp, tânăra a mărturisit că dacă se va confrunta cu anumite efecte adverse grave, cineva o să răspundă în instanță după ce a fost făcută asemenea greșeală și a fost vaccinată cu patru doze de vaccin.

„Nu voi depune o plângere penală, dar este evident că, dacă vor apărea efecte grave în viitor, cineva va trebui să răspundă în instanță”, a spus tânăra.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI