Ce a pățit fata Biancăi Drăgușanu, de fapt. Vedeta este tristă: ‘3 luni durează’

de: Năstase Mirabela
11 06. 2021

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu le spunea fanilor ei că fiica sa are oarece probleme de sănătate și că așteaptă cu nerăbdare verdictul medicilor în ceea ce o privește.

Ce a pățit fata Biancăi Drăgușanu, de fapt

De data aceasata însă, Bianca Drăgușanu a spus că lucrurile nu sunt atât de grave și că micuța Sofia trebuie să urmeze un tratament pentru câteva luni.

Vedeta a fost recent cu fiica ei sa la medic, ca să a afla cu ce probleme de sănătate se confruntă micuța Sofia. Blondina a aflat fiica ei are nevoie să-și întărească imunitatea, care este cam scăzută și că să urmeze un tratament de câteva luni.

„Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută, trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez”, a spusBianca Drăgușanu.

Amintim că de aproape trei luni, Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, tușește, fără a avea și alte simptome, și a fost nevoie de opiniile mai multor medici, ca să stabilească un diagnostic corect. Bianca i-a făcut însă și numeroase de teste de alergie, control la plămâni, dar și toate analizele posibile ca să afle de unde provine această tuse.

„Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii…. Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv”, spunea Bianca Drăgușanu în urmă cu o lună.

Bianca Drăgușanu mai vrea un copil

În vârstă de 39 de ani, Bianca Drăgușanu își mai dorește un copil, fapt pentru care, alături de Gabi Bădălău, iubitul ei, a demarat un plan elaborat. Potrivit surselor cancan.ro, cei doi iubiți au vizitat o deja clinică de fertilizare in vitro din Turcia și speră că vor afla că vor deveni părinți chiar înainte de nunta de un milion de euro.

Amintim că Bianca Drăgușanu, fosta prezentatoare de la Kanal D, a devenit mamă pentru prima dată alături de Victor Slav. Sofia Natalia Slav s-a născut pe data de 26 septembrie 2016. Viitorul ei soț are și el doi copii din căsnicia cu Claudia Pătrășcanu,  Gabriel Alexandru s-a născut în 2015, iar fratele lui mai mic, Nicolas Mihail, a venit pe lume pe 24 ianuarie 2017.