Ce a pățit Dennis Man în Italia. Reacția jurnaliștilor din peninsulă e clară

Ce a pățit Dennis Man în Italia. Reacția jurnaliștilor din peninsulă e clară
Ce a pățit Dennis Man în Italia. Reacția jurnaliștilor din peninsulă e clară

Dennis Man a devenit ținta atacurilor publicațiilor din Italia. Reacția jurnaliștilor din peninsulă e clară. De ce l-au criticat pe fostul jucător de la FCSB și ce mare fotbalist susține că transferul său la Parma nu ar fi trebuit să aibă loc. 

Ce a pățit Dennis Man în Italia

Clipe dificile pentru fotbalistul Dennis Man. Internaționalul român a fost criticat aspru de către publicațiile sportive din Italia, după evoluția sa la echipa Parma. În ultimul meci, în care echipa italiană a jucat împotriva formațiunii din Genoa, Dennis Man a primit nota 5,5 de la jurnaliștii sportivi, despre care au scris că a scăzut dramatic, punând la îndoială calitatea jocului mijlocașului.

„De multe ori s-a izolat în partea dreaptă, dar atunci când a primit mingea s-a descurcat bine. A scăzut dramatic în partea a doua, când în cele 45 de minute a putut fi văzut doar într-o acțiune”, au comentat cei de la Parma Live.

Gigi Becali a bătut orice record prin mutarea golgheterului Ligii 1 la Parma. Transferul fostului jucător de la FCSB în Italia reprezintă cel mai scump din istoria României! Din nefericire, până acum, Dennis Man nu a reușit să marcheze niciun gol în cele șapte partide pe care le-a jucat, deja, ca jucător al echipei lui Roberto D’Aversa. Românul a devenit ținta acuzațiilor, criticilor și privirilor sprâncenate ale ziariștilor din România și din Italia.

„A fost răsfățat la FCSB de toată lumea”

Fostul mare mijlocaș Daniel Iftodi a declarat, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, că mutarea fostului stelist în Italia nu a fost cea mai bună decizie. Fostul sportiv susține că Dennis Man nu poate face față presiunii unei echipe din Serie A, fiind „răsfățat” de către toată lumea pe vremea când evolua la FCSB.

„Părerea mea este că Dennis Man s-a grăbit cu transferul la Parma. Una e să pleci când ai deja meciuri în cupele europene, la echipa națională mare și alta e să te transferi doar de dragul de a te transfera. Ca să joci la un nivel precum cel al Italiei trebuie să fii jucător de top.

Dennis Man a fost răsfățat la FCSB de toată lumea, iar acum a ajuns acolo, a dat de greu și nu știe ce să facă. Nu se compară meciurile din Liga 1 cu cele din Serie A, care din punctul meu de vedere este o competiție total nepotrivită pentru stilul său de joc.

Jucătorii români ar trebui să meargă la echipe care li se potrivesc, adică nu într-un campionat atât de puternic din punct de vedere fizic. Aici îți trebuie un anumit profil, iar fotbalistul român nu corespunde cu cel cerut în Italia. Aici se greșește foarte mult la noi.

Dacă mă uit la echipa națională nu știu câți jucători evoluează la cel mai înalt nivel, de aici și rezultatele din ultima vreme. Înainte aveam fotbaliști în toate campionatele puternice ale Europei, iar acum abia prind banca de rezerve la echipele de club!”, a spus Daniel Iftodi, pentru Realitatea Sportivă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI