Ce a pățit Dana Rogoz, cu puțin timp înainte să nască a doua oară. „Am plâns“

de: Emanuela Pană
29 04. 2020

Îndrăgita actriță Dana Rogoz este însărcinată și va deveni și mamă de fetiță peste câteva zile. În urma consultării cu medicul ei, aceasta s-a decis să nască prin cezariană. Nu cu mult timp în urmă, vedeta povestea, într-un articol pe blogul său, că este îngrijorată din cauza noului coronavirus, temându-se ca nu cumva să se infecteze, pentru a nu pune în pericol sănătatea copilului ei nenăscut. Vezi ce a făcut-o să plângă acum pe viitoarea mămică.

La „întâlnire“ cu bebelușul din pântece

Dana Rogoz și-a descris cu entuziasm ultima „întâlnire“ cu fetița căreia îi va da în curând naștere, precum și reacția pe care a avut-o când a văzut filmat momentul părăsirii spitalului de către primul nou-născut vindecat de noul coronavirus.

„Azi am fost la control și am revăzut-o. Se apropie marea întâlnire! Iar adineauri, am văzut la știri cum a ieșit din spital, în aplauzele medicilor, primul bebeluș vindecat de COVID-19 și cum l-a strâns mămica lui în brațe. Am plâns“, a scris actrița pe contul său de Instagram.

„Cum să te strâng la pieptul meu fără nici o teamă?“

„Abramburica“ i-a adresat, în urmă cu puțin timp, câteva cuvinte emoționante pe blogul personal fătului ei care urmează să aibă primul contact cu lumea exterioară, exprimându-și trăirile afectuoase și grijulii la adresa acestuia.

Dana Rogoz și băiețelul ei Vlad Luca

„Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezista stând în altă cameră decât cu tine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nici o teamă?! Cum?!“, este întrebarea emoționantă a viitoarei mămici.

În vârstă de 34 de ani, Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, cu care a aflat că va avea al doilea copil chiar în ajunul sărbătorilor de iarnă. Ea a vorbit în mai multe rânduri despre relația pe care o are cu oamenii deosebiți care îi citesc blogul și cu care dorește să își împărtășească momentele semnificative prin care trece.