Ce a pățit Dan Negru din cauza Vulpiței. Nimeni nu își imagina asta

Dan Negru, pățanie din cauza Vulpiței

Dan Negru a fost pus în fața unei situații pe care n-a mai întâlnit-o. Ce a pățit cunsocutul prezentator și ce rol are Vulpița în amintirea pe care o va povesti mereu râzând?

Dan Negru, întâmplare neobișnuită din cauza Vulpiței

Vestea de ieri că Dan Negru și alți doi angajați ai Antenei sunt suspecți de coronavirus a făcut sfoară în țară. Cunoscutul prezentator a răspuns unui apelul al jurnaliștilor în stilul său caracteristic, ulterior a povestit întâmplarea amuzantă pe de-o parte celor care-l urmăresc pe rețelele de socializare. Acesta a clarificat situația și a susținut că nu a luat contact cu tânăra din Vaslui pe care Acces Direct a făcut-o vedetă în ultimele aproape 6 luni și pe care acesta nu o cunoaște personal. Doi jurnaliști l-au sunat după ce au văzut titlul: „După ce vedeta emblematică a ProTv a făcut COVID, a venit și rândul vedetei emblematice a Antenei, să facă COVID.”

Aceștia au crezut că este vorba despre Dan Negru, dar a fost o confuzie, pentru că știrea o avea în vizor pe nimeni alta decât Vulpița. Ediția de ieri de la Acces Direct nu a existat, pentru că informațiile arătau că Vulpița și soțul ei au fost confirmați cu COVID-19. Mirela Vaida a intrat în direct pe Skype la știrile Observator Antena 1 pentru a povesti în detaliu despre ancheta internă care a început în cadrul postului în urma infectării celor doi soți.

Dan Negru, pățanie din cauza Vulpiței
Dan Negru, pățanie din cauza Vulpiței

„Păi, cum te-ai infectat și cum te simți?”

„Tocmai ce m-au sunat doi colegi din presă cerându-mi o declarație.
„Despre ce? „, i-am întrebat.
„Păi, cum te-ai infectat și cum te simți” mi-au răspuns.
Ei au citit doar titlul și apoi m-au sunat. Tiltlul era:
„După ce vedeta emblematică a ProTv a făcut COVID, a venit și rândul vedetei emblematice a Antenei, să facă COVID.”
Le-am spus că sunt bine-mersi. 😂
Nu eram eu!

P.S- N-am întâlnit-o niciodată in realitate pe doamna Vulpița.
Despre dânsa era titlul.”
Dan Negru (Sursa: facebook.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI