Ce a pățit Dan Chișu când a fost la vaccinare. A povestit fără jenă situația

Ce a pățit Dan Chișu când a fost la vaccinare. A povestit fără jenă situația
Dan Chișu, despre experiența vaccinului

Dan Chișu a povestit în detaliu ce i s-a întâmplat după ce a ajuns la centrul de vaccin anti-COVID. Ce a pățit celebra vedetă și care a fost părerea acestuia asupra evenimentului de care nu a fost prea încântat? Cum se simte și ce detalii a oferit despre experiența vaccinului?

Dan Chișu, detalii după vaccinare. Ce a pățit artistul?

Celebrul regizor a povestit experiența vaccinului la noi. Acesta a oferit detalii despre ce i s-a întâmplat imediat după ce a ajuns la centrul de vaccinare într-o notă amuzantă și naturală, așa cum și-a obișnuit deja de multă vreme fanii.

Bărbatul a spus că a fost întrebat de către o asistentă medicală dacă dorește să se pozeze în timpul procedurii pentru a oferi un exemplu celor care îl urmăresc și nu numai. Actorul a refuzat, menționând că el nu este un brand, astfel că nu încearcă să convingă pe nimeni de nimic. Cu toate astea, concluzia a fost cea care a strânit hohote de râs, venind cu detalii despre cum a simțit pe piele sa sa experiența de care se vorbește la nivel mondial.

„Am 65. M-am vaccinat cu Pfizer. Am fost intrebat daca vreau poza pentru ca sa conving oamenii ca e bine sa se vaccineze. Am spus ca n-am brand ca conving pe cineva. Ce vreau sa spun barbatilor de peste 65. Pfizer e bun. Sunt aia care au inventat viagra si cred ca au folosit aceleasi recipiente ca sa fabrice vaccinul . Altfel nu-mi explic erectia de azi dimineata”, a fost mesajul postat de Dan Chișu pe pagina sa oficială de Facebook.

Dan Chișu și Alina Chivulescu, dragoste la a doua privire

Cunoscuții actori au avut o legătură amoroasă în urmă cu puțin peste 20 de ani, dar iată că timpul i-a găsit din nou. Cei doi s-au căsătorit la scută vreme după reîntâlnire, iar acum se bucură de o frumoasă poveste de dragoste. Printre femeile cunpscute cu care s-a iubit regizorul se numără și Mihaela Rădulescu sau Manuela Hărăbor.

„Alina Chivulescu s-a casatorit cu Mihai Cuptor, de care a divortat ulterior, dupa ce acesta a fost acuzat ca ar fi inselat-o cu verisoara ei. Una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Alina Chivulescu s-a axat pe cresterea fiului sau si nu s-a mai afisat in public cu un alt barbat. Se pare insa ca iubeste din nou inca din 2014, iar iubitul sau este celebrul Dan Chisu. Cei doi s-au reintalnit in urma cu doi ani, pe platoul de filmare al peliculei „Selfie” si de atunci sunt nedespartiti”, scrie agențiadepresămonenă.com

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI