Ce a pățit CTP când s-a dus la secția de votare. Nici lui nu i-a venit să creadă ce a văzut

Ce a pățit CTP când s-a dus la secția de votare. Nici lui nu i-a venit să creadă ce a văzut

Cristian Tudor Popescu a mers duminică la vot și a relatat experiența pe care a avut-o la secția de votare. El a declarat că măsurile de precauție sunt ”sută la sută” și îi îndeamnă pe cetățeni să vină la vot.

Ce a pățit CTP când s-a dus la secția de votare

„De cum am intrat, mai întâi mi s-a oferit dezinfectant, mi-am dezinfectat mâinile, după care mi s-au dat mănuși de protecție, după care mi s-a dat și o mască. Temperatura nu mi s-a luat nu cu termometru pistol, ci de la distanță, a apărut pe un ecran pe care eram filmat. Iar distanțarea fizică a fost continuă, tot timpul nu s-a apropiat nimeni de nimeni. În secția de vot mi-am lipit autocolantul pe buletin singur, practic nu există niciun fel de contact, niciun fel de apropiere în drumul prin secția de votare. Mijloacele de dezinfecție și de protecție, după părerea mea, sunt sută la sută.

”Am mers la vot aidoma unui pește”

Din păcate însă, nu am văzut lume prea multă. De atâția ani de când votez aici cam știu cum e cu prezența, deocamdată prezența e destul de jos. Sper să nu rămână așa, oamenii să se mobilizeze, pentru că nu îi paște niciun pericol”, a relatat Cristian Tudor Popescu pentru Digi24.

Întrebat pentru ce anume a mers la vot, Cristian Tudor Popescu a precizat:

„Am mers la vot aidoma unui pește care e aruncat pe mal și se sufocă. Și pestele ce trebuie să facă în situația asta? Sare, se zbate în toate direcțiile, speră să ajungă din nou în apă. Nu știe dacă cu săritura următoare va atinge apa, dar știe că dacă stă, dacă nu se mișcă, va muri. De aceea m-am dus la vot”, a declarat Cristian Tudor Popescu, conform sursei citate.

Astăzi, 27 septembrie 2020, românii sunt așteptați să voteze la alegerile locale 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI