Ce a pățit avocata familiei Luizei Melencu după ce a aflat detalii majore din ancheta de la Caracal

Ce a pățit avocata familiei Luizei Melencu după ce a aflat detalii majore din ancheta de la Caracal
Anchetă caz Caracal: ce a pățit avocata familiei Melencu după ce a auzit ultimele detalii?

Avocata familiei Luizei Melencu a aflat detalii majore din ancheta de la Caracal. Ce a pățit aceasta mai apoi? Carmen Obârșanu a făcut o serie de declarații incredibile. Ce a povestit recent? Românii care au auzit asta au rămas fără cuvinte.

Anchetă Caracal: ce a pățit avocata familiei Melencu după ce a aflat noi detalii?

Carmen Obârșanu a venit cu o serie de mărturii cutremurătoare. Avocata familiei Luizei Melencu susține că a fost intimidată în tren, atunci când se îndrepta spre Caracal. Aceasta a povestit că un bărbat ar fi intrat în compartimentul unde se afla, deși este interzis acest lucru.

Cea din urmă se afla într-un separeu cu două paturi, iar la un moment dat a dorit să se odihnească și a decis să doarmă. La câteva ore distanță, în cabina ei a intrat un însoțitor de tren care a venit cu un alt bărbat, obligând-o să îl primească și pe el acolo.

Obârșanu a refuzat vehement acest lucru și astfel a izbucnit un scandal monstru care a durat mai bine de jumătate de oră. Un lucru straniu observat de avocată a fost că a auzit o femeie din afara compertimentului care a subliniat că în locul acela se află reprezentanta familiei Melencu în cazul Caracal.

„Îmi făcea semn să tac din gură”

„Am adormit și mă trezisem după ora 12 noaptea, deci depășisem Caransebeșul, cu un însoțitor de tren care a spus că este din alt vagon. A intrat peste mine. A adus un bărbat străin, mă obliga să îl primesc să doarmă cu mine în compartimentul de clasa întâi și am ripostat.

Scandalul a fost circa jumătate de oră, două reprize de scandal. Țipam la ei. Unul dintre cei doi însoțitori ținea ușa cu piciorul să nu o închid, ca să poată intra acel bărbat în compartiment. O femeie era două cabine mai încolo și îmi făcea semn să tac din gură.

Eu le spuneam că îi voi reclama. După jumătate de oră am reușit să închid ușa și am auzit-o pe femeie când spunea unui alt personaj ”asta este avocata de la Caracal”, a declarat Carmen Obârșanu în cadrul unei emisiuni TV.

Ce s-a aflat recent?

Aceasta a susținut că a trecut prin acest episod chiar după ce a aflat mai multe informații din ancheta de la Caracal. Mai exact, ea a explicat că telefonul Alexandrei Măceșanu ar fi funcționat mai multe ore după ce ar fi fost răpită, lucru care a revoltat-o extrem de tare pentru că ancheta continuă să stagneze, iar nimeni nu face nimic pentru a rezolva acest caz.

„Este vorba despre un raport de extracție din care rezultă că telefonul Alexandrei a funcționat după răpire. Ore în șir după răpire. S-au primit niște SMS-uri. Deci celula care a prins acest telefon era identificabilă. Însă, pe acest raport de extracție apare un lucru foarte ciudat. Locațiile telefonului Alexandrei, din data de 24 iulie 2019, sunt șterse, sunt ascunse.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI