Andra, în extaz la Românii au talent. Nu s-a mai rușinat de cei prezenți: „Rupe-o, tati!” VIDEO

Andra, în extaz la Românii au talent. Nu s-a mai rușinat de cei prezenți: „Rupe-o, tati!” VIDEO
Andra s-a dezlănțuit la Românii au talent: „Rupe-o, tati”

Un concurent a făcut-o pe Andra Măruță să uite de locul său de jurat. Aceasta s-a bucurat din plin de momentul unui tânăr din New York ce a reușit să ofere clipe fantastice majoritatea doamnelor și domnișoarelor din public. Artista nu s-a rușinat deloc de camerele de luat vederi sau de fanii de acasă și a reacționat pe măsură: „Rupe-o, tati!” Cum a reușit să se distreze în timpul unui număr de la ,,Românii au talent”?

Românii au talent: moment de senzație. Andra a fost în extaz

Andra s-a bucurat din plin de postura de jurat. Celebra cântăreață a rămas surprinsă de numărul oferit din partea unui inginer IT venit tocmai din New York să își prezinte talentul. Deși pe tot parcursul zilei este blocat în fața tastaturii, noaptea adoră să facă diverse mișcări pe o bară suspendată.

,,Numele meu este Sean Sellek și sunt din New York și am venit pentru a face un număr la bară suspendată. Când performez simt că zbor, e minunat. Iubesc să împărtășesc ceva ce oamenii probabil nu au mai văzut niciodată.

Iubesc să fac lucrurile acestea să pară ușoare, pentru că nu sunt ușoare, sunt foarte grele. Ceea ce veți vedea în seara aceasta este rezultatul a ani și ani de muncă dură. Asta iubesc la ceea ce fac, să împărtășesc asta cu oamenii”, s-a prezentat concurentul.

Vedeta a privit cu mare atenție momentul în care tânărul și-a rupt cămașa de pe el: „Rupe-o, tati!”

Dialogul dintre solistă și concurent

Andra Măruță: Bine ai venit la Românii au talent! Mie îmi place ce văd, îmi place costumul tău. Câți ani ai?
Concurent: Am 29 de ani.
Andra Măruță: Ce o să ne arăți astăzi este pasiunea ta sau este job-ul tău?
Concurent: Nu este job-ul meu, eu stau la tastatură tot timpul. Sunt inginer IT în timpul zilei. Asta este ce se petrece noaptea.
Andi Moisescu: Auzi…ca să echilibreze.

Andra, te rog frumos, ochii pe scenă!”., a intervenit Smiley când a văzut-o pe colega sa de breaslă.“Frumoooos! Îţi mulţumim pentru ce ne-ai arătat. Pentru cum ai dansat, pentru că ţi-ai dat cămaşa jos, pentru tot! Ai făcut şi dansuri, nu-i aşa? Mi-ai amintit de Mihai Petre, un fost coleg de la masa juriului”, a mărturisit Andra total

Bartos: “Respiră, Andra, respiră!”.
Sean: “Da, am început cu dansuri de societate. Aveam în jur de 15 ani”.
Andi: “Trebuie să spun că eşti la un nivel foarte înalt. Lăsând la o parte ca ai dansat, totul este foarte riscat, totul e riscant. Şi trupul… Totul e la superlativ, bravo”.
Mihai Bobonete: “Mie nu îmi place dansul ăsta la bară deloc. Momentul în sine pe mine mă lasa puţin deoparte. Momentul de acrobaţie a fost ok”.