Ce a pățit Ajla Tomljanovici din cauza Simonei Halep. Iubitul sportivei a decis să rupă tăcerea

Ce a pățit Ajla Tomljanovici din cauza Simonei Halep. Iubitul sportivei a decis să rupă tăcerea
Ce a pățit Ajla Tomljanovici din cauza Simonei Halep. Iubitul sportivei a vorbit despre eșec

Ajla Tomljanovici a fost aproape de victoria carierei, la un joc distanță de o calificare în turul III, la Melbourne. Însă, finalul a găsit-o în afara terenului, învinsă. Australianca nu-și revine după eșecul suferit în fața Simonei Halep. „E dificil să vorbesc sau să văd ceva pozitiv.”

Ajla Tomljanovici, demoralizată după meciul cu Simona Halep. Iubitul ei a făcut declarații despre cum se simte

Ajla Tomljanovici (72 WTA) a bifat al patrulea eşec în patru meciuri cu Simona Halep. Niciodată însă nu a fost afectată astfel, ca după partida de astăzi, deoarece a fost foarte aproape de o calificare fantastică.

„E dificil să vorbesc sau să văd ceva pozitiv. Tot ce îmi doream era să câştig, chiar dacă arătam şi cel mai prost tenis al meu. Ştiu că a fost un meci de nivel înalt, dar până la urmă am pierdut şi asta contează. Simona a făcut exact ce mă aşteptam şi şi-a ridicat nivelul. Nu pot să spun că am regrete nebuneşti, dar trebuia să câştig acele puncte ca să obţin victoria”, a spus Ajla Tomljanovic.

  • Înaintea acestui meci, cele două sportive s-au mai întâlnit de alte patru ori: 3 meciuri în circuitul WTA + 1 în Fed Cup, în anul 2010.
  • În toate acestea, mai puțin unul disputat în 2020, australianca i-a luat un set româncei și a fost de mai multe ori în punctul de a se impune în fața ei.

Iubitul australiencei a vorbit despre eșecul acesteia de la Melbourne

În afara terenului, Tomljanovici face cuplu cu cel mai bine clasat jucător italian la ora actuală, Matteo Berrettini (24 de ani, 10 ATP), semifinalist la US Open în 2019. Sportivul, chemat în studioul Eurosport, post care a transmis turneul, a vorbit despre prietena lui.

„E foarte greu să o urmăresc pe Ajla jucând. Aş prefera să joc eu decât să fiu în tribune încurajând-o. A fost tristă după înfrângerea cu Simona Halep şi i-am tot spus că a făcut un meci grozav, că trebuie să fie mândră şi că va avea un an grozav de acum încolo. Ştiu că nu va fi uşor. Când pierzi un meci, aşa cum a făcut-o ea, nu vrei să mai auzi nimic, însă trebuie să ia lucrurile ca atare, cred”, a declarat acesta.