Ce a mărturisit Andreea Mantea, după ce a petrecut Sărbătorile alături de Cristi Mitrea. Fanii așteptau cu nerăbdare un răspuns

de: Ana Chivu
03 01. 2020

Andreea Mantea a rămas una dintre vedetele care nu-și dezvăluie viața intimă. Este o femeie cu o carieră impresionantă, este frumoasă, are calități care i-ar fi pe plac oricărui bărbat, dar continuă să fie singură în ochii fanilor. Cei care o urmăresc pândesc fiecare mișcare a vedetei pentru a vedea cu cine se iubește. Ce au descoperit până acum?

Andreea Mantea iubește din nou

Andreea Mantea nu este singură, e cert. Aceasta a recunoscut într-o ediție din vara anului trecut a show-ului Se strigă darul că iubește și este iubită. Mai mult decât atât, de la o vreme postează fotografii în care apare un bărbat. Din păcate pentru fani, bruneta nu vrea să spună în ruptul capului despre cine este vorba. În cel mai recent interviu, Andreea a vorbit despre viața sa în Istanbul. În momentul în care a fost întrebată de partea sentimentală, ea a evitat răspunsul într-un mod inedit. ”Cum e viața ta dincolo de televiziune, de David? Există cineva în viața Andreei Mantea?”, a fost întrebarea la care Andreea Mantea s-a întors să se uite în oglindă, s-a studiat un pic și s-a întors spre microfon…”Tu îți dai seama că trebuie să-mi pun acum gene?”, a spus prezentatoarea de televiziune, conform wowbiz.ro. 

Cei care o apreciază pe vedetă și o urmăresc pas cu pas observă că relația dintre ea și Mitrea este una mai mult decât bună, așa că se gândesc la posibilitatea ca nu cumva el să-i fi cucerit din nou inima. Cu toate astea, întrebată dacă este vorba de sportiv, nu a negat.

Mantea iubește din nou, dar pe cine?

Ce a mărturisit după sărbătorile cu Mitrea?

„Este a două oară când împodobim bradul în această formulă și chiar și de această dată, ne-a luat o veșnicieeeeee! Oricum, am reușit! Iar mirosul de la cozonacii Laviniei (soră mea) ne-au făcut să retrăim amintiri dragi nouă! Asta este o bucățica din «haosul» superb din viața noastră! Sper să vă placă, pentru că am vrut să vă aduc un zâmbet pe chipuri! Sărbători cu pace și liniște alături de cei dragi vouă să aveți!”
Andreea Mantea