Ce a învățat Octavia Geamănu de la soțul său? Sora sa îi reproșează: „Nu te mai schimbi și tu?” EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
04 06. 2024

Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1, după 18 ani, și a dat televiziunea în judecată. Chiar și așa, ea a continuat să își îndrepte atenția asupra familiei, dar și asupra altor proiecte. Astfel, fosta prezentatoare este încântată cu noul său stil de viață. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, vedeta ne-a dezvăluit ce îi reproșează sora sa. Totul are legătură cu soțul Octaviei Geamănu!

Ce îi reproșează sora Octaviei Geamănu: „Am preluat de la soțul meu”

Cu siguranță ați observat stilul vestimentar simplu, dar elegant al Octaviei Geamănu. Aceasta ne-a dezvăluit că nu are o garderoba diversificată. Fosta prezentatoare își cumpără mai multe piese vestimentare de același fel, alegând, bineînțeles, să o caracterizeze. Vedeta ne-a dezvăluit ce i-a reproșat sora sa acum ceva timp, iar totul are legătură cu soțul ei, Marian Ionescu:

„Nu îmi aleg ținutele la întâmplare. De-a lungul timpului, mi-am făcut propriul meu stil, care este cât mai simplu. Dressing-ul meu este format din haine albe, negre și câteva aurii, argintii sau o rochie roșie și cam atât. Deci, stilul meu este unul super simplu, dar care mă caracterizează.

Se întâmplă deseori să am mai multe piese la fel. De exemplu, dacă îmi place o pereche de pantaloni foarte mult, îmi cumpăr 10 la fel. Sora mea, la un moment dat, m-a întrebat după vreo 2 săptămâni dacă nu mă mai schimb și eu de aceleași haine.

I-am spus să vină la mine să îmi vadă garderoba și a zis că i-am preluat modelul soțului meu, care și el face la fel. Când el intră într-un magazin, își cumpără 20 de cămăși la fel, 10 pantaloni la fel și tot așa. Mie îmi place să mă simt bine în hainele pe care le port și contează să mă reprezinte.”, ne-a declarat Octavia Geamănu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cu ce se ocupă Octavia Geamănu după concedierea de la Antena 1?

După cum știm, Octavia Geamănu se judecă cu Antena 1 de câțiva ani, după ce a fost concediată fără o înștiințare, fapt pentru care s-a adresat judecătorilor pentru a i se face dreptate. Vedeta ne-a spus cu ce se ocupă acum:

Citește și: Motivul real pentru care Octavia Geamănu și-a luat ‘Adio’ definitiv de la Antena 1. Fosta prezentatoare spune ce s-a întâmplat: „Nu a fost alegerea mea” EXCLUSIV – Playtech Știri

“Având în vedere că la Tv eram doar în weekend, iar în online sunt toată ziua, n-aș putea spune că îmi este dor. Dacă la un moment dat am zis că spre toamnă mi-aș dori să mă reîntorc, iar toamna a trecut.

Am realizat că, cumva, altele îmi sunt prioritățile acum, respectiv, clasa întâi este o mare provocare, atât pentru copilul meu, cât și pentru mine. Eu mă ocup de educația fiului meu.

Eu și soțul suntem constant cu el, nu avem bonă și nici ajutoare, așa am ales noi. Sunt oameni care investesc în proprietăți, haine etc., iată că eu investesc în educația copilului meu. Dacă el va realiza ceva în viață, atunci înseamnă că am realizat și eu.”, ne-a declarat Octavia, într-un alt interviu exclusiv pentru Playtech Știri.

Citește și: De ce a fost concediată Octavia Geamănu de la Antena 1. Ce spune despre cele 3 procese pe care le are EXCLUSIV – Playtech Știri