Ce a îndrăznit să spună Fulgy despre Oana Zăvoranu. Soțul ei se va enerva

Ce a îndrăznit să spună Fulgy despre Oana Zăvoranu. Soțul ei se va enerva
Ce a indraznit sa spuna Fulgy despre Oana Zavoranu

Veste incredibilă în showbizul românesc. Fiul celor de la Clejani „lovește” din nou. Ce declarații fără perdea a făcut Fulgy despre Oana Zăvoranu. Actrița nu se va aștepta la asta. Fanii brunetei au rămas mască. Ce i-a transmis fratele Margheritei soției lui Alex Ashraf.

Ce a îndrăznit să spună Fulgy despre Oana Zăvoranu

Face el ce face și mereu ajunge în centrul atenției mass-media. Fulgy a făcut furori cu cele mai noi declarații ale sale. Fiul Vioricăi de la Clejani a pus ochii pe una dintre cele mai cunoscute și controversate brunete din showbizul românesc. Femeia care i-a cucerit inima tânărului artist este căsătorită, iar diferența de vârstă dintre ei depășește 20 de ani.

Despre cine este vorba? Se pare că lui Fulgy i s-ar fi aprins călcâiele după nimeni alta decât faimoasa Oana Zăvoranu. Frumoasa brunetă i-a captat atenția controversatului artist. Fratele Margheritei și-a șocat urmăritorii de pe Instagram cu cea mai recentă postare, în care și-a exprimat simpatia pentru celebra actriță.

Fără niciun fel de reținere, Fulgy, pe numele său din buletin Dan Manole, a declarat că și-ar dori să formeze un cuplu cu Oana Zăvoranu, lucru care i-a surprins pe internauți:

„Doamne, în sfârșit mă pun și eu să dorm, după două-trei zile de nesomn în care am țipat. Vreau doar să mă trezesc cu vocea mea la loc ca să pot să zbier și Oana Zăvoranu să-mi zică că vrea să fie cu mine.”, a spus Fulgy pe Instagram, aproape rămas fără glas.

Fulgy se pregătește să se însoare?

Nu este prima dată când Fulgy reușește să capteze atenția celor din jur cu declarații halucinante. Tânărul de 23 de ani s-a afișat, în ultima vreme, alături de o fostă concurentă de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, pe care a sărutat-o și a denumit-o „nevasta” lui.

Deși are vârsta la care majoritatea băieților nu se gândesc, încă, la însurătoare, artistul a declarat că este pregătit să se așeze la casa lui atunci când va întâlni femeia potrivită.

„Alex Velea cu Antonia sunt exemplul meu de cuplu modern. Cum să nu vrea să mă însor? Sper să găsesc o fată pe măsura cerințelor mele ca bărbat: respect și onoare. Frumusețea se duce, iar banii se cheltuiesc. Viitoarea mea iubită se va bucura de viața pe care o am eu. Sunt un băiat cuminte și liniștit. Am greșit și gata! Vreau să fiu lăsat în pace!”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI