14 mart. 2021 | 15:14

Ce a îndrăznit Bill Gates să spună despre mască. Milioane de oameni se vor revolta?

News
Ce a îndrăznit Bill Gates să spună despre mască. Milioane de oameni se vor revolta?
Ce a îndrăznit Bill Gates să spună despre mască. Milioane de oameni se vor revolta

Ce a îndrăznit Bill Gates să spună despre mască. Invitat în cadrul emisiunii „Late Night with Seth Meyers”, un talk show difuzat de NBC, Bill Gates a făcut o comparație hilară în privința măștii de protecție. Până și prezentatorul show-ului a rămas uimit.

Ce a îndrăznit Bill Gates să spună despre mască

Invitat la emisiunea de talk show, moderată de actorul Seth Meyers, Bill Gates și-a exprimat părerea sinceră despre măștile de protecție. Acesta a declarat că purtatul măștii de protecție a devenit un subiect politizat și s-a arătat, în continuare, foarte surprins față de reticența multor americani de a se proteja cu aceste măști. De asemenea, a ținut să sublinieze că răspunsul SUA în fața pandemiei de coronavirus a fost „slab”. „Cred că SUA are multe de privit înapoi și atunci când vine asta data viitoare trebuie să ne descurcăm mai bine”, a completat acesta.

Ce a îndrăznit Bill Gates să spună despre mască? Ei bine, într-un moment de sinceritate pură, Bill Gates a comparat purtarea măștilor de față cu pantalonii. Miliardarul spune că a purta mască este la fel cu a purta pantaloni. Adică ceva absolut normal.

„Nu mi se pare că a purta mască este așa o mare problemă. Adică, le cerem oamenilor să poarte pantaloni. De ce purtarea măștii a fost politizată? Masca ajută foarte mult și, deși suntem aproape de final, fiecare moarte este tragică”, a spus Bill Gates, conform Express.co.uk.

Critici, dar și laude aduse fostului președinte SUA, Donald Trump

Măștile de protecție sunt văzute ca o formă de apărare vitală împotriva infectării cu Covid-19. Însă, nu asta a considerat și fostul președinte al SUA, Donald Trump, care, în vremea mandatului său, a avut numeroase apariții publice fără mască. Lucru aspru criticat chiar și de miliardar. Cu toate acestea, Bill Gates a avut un cuvânt de laudă la adresa administrației Trump în ceea ce privește finanțarea cercetării și dezvoltării de vaccinuri derulate prin intermediul proiectului Operation Warp Speed.

„Am finanțat foarte mult tot acest proces de producție de vaccin. Patru din primele cinci vaccinuri au fost finanțate de BARDA – sector public SUA. Și asta ne demonstrează că ne apropiem de final. Vaccinurile acestea sunt adevărate miracole. Mulțumesc lui Dumnezeu că sectorul privat a scos-o la capăt, primind bani de la Guvern”, a explicat Bill Gates.

Bill Gates a avut și el un rol esențial în combaterea panemiei de coronavirus în SUA. Acesta a contribuit cu 1.75 de miliarde de dolari prin intermediul fundației sale pentru a ajuta la finanțarea cercetării și dezvoltării tratamentelor și vaccinurilor împotriva Covid 19.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
Mercur a ieșit astăzi din retrograd. Toate zodiile trebuie să fie atente la ce urmează | Date importante care ne influențează viața
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro