08 nov. 2022 | 09:14

Ce a găsit un client pe gogoșile dintr-un magazin Lidl România. Este dezgustător!

Știri Locale
Ce a găsit un client pe gogoșile dintr-un magazin Lidl România. Este dezgustător!
Află ce a găsit un client pe gogoșile dintr-un magazin Lidl România

Atunci când cumperi un produs, indiferent despre ce ar fi vorba, te aștepți să fie de calitate. Există o vorbă care spune că „sunt prea sărac ca să dau bani mulți pe un lucru prost!”. Plecând de la acest aspect, un client s-a dus la un magazin Lidl pentru a-și cumpăra anumite produse. Din păcate, ce a găsit un client pe gogoșile dintr-un magazin Lidl România a devenit viral pe internet.

Gogoșile Lidl România și calitatea lor îndoielnică

Ești un mare fan al gogoșilor? Ei bine, în fiecare magazin Lidl România, în zona de panificație, găsești aceste produse. Nu cu mult timp în urmă, retailerul anunța o schimbare  pentru aceste produse.

Ideea era de a îmbunătății calitatea lor. Numai că, deși poate cu intenții bune, se pare că o parte din clienți se îndoiesc de acest aspect.

Conform unei publicații locale gorjene, un client Lidl a decis să încerce noile gogoși scoase la vânzare de retailer. Mare a fost surpriza, din păcate, atunci când au ajuns la raftul de patiserie al unui magazin Lidl România din Târgu-Jiu.

Imaginile aveau să fie postate pe rețelele de socializare, devenind virale, iar comentariile pe măsură. Ceea ce a găsit un client pe gogoșile dintr-un magazin Lidl România pune pe gânduri ideea de calitate propusă de retailer.

Musculițe în gogoșile dintr-un magazin Lidl România

Conform clipului postat de client, în raftul unde așteptau aceste produse să fie cumpărate zburau nestingherite musculițele. Nu se știe nici de când situația exista, dar niciunul din angajații magazinului, mai ales cei care se ocupă cu alimentarea rafturilor de patiseriei, nu au observat că este ceva în neregulă.

Din păcate, clientul, nemulțumit și văduvit de gogoși, a decis să filmeze cele descoperite și să le publice pe internet. Clipul a devenit rapid viral, iar comentariile internauților nu sunt din cele mai plăcute, mai ales pentru cei din magazinu Lidl România din Târgu-Jiu.

Nu știm dacă până la această oră s-ar fi autosesizat cei în măsură să controleze și să amendeze unitatea respectivă. Cert este că, din păcate, astfel de cazuri apar tot mai des, punând la îndoială, de cele mai multe ori, calitatea anumitor produse, marcă proprie.

Să sperăm că astfel de experiențe nu vor mai apare, dar chiar dacă se întâmplă, cel mai bine ar fi să fie înștiințați angajații din magazin, ulterior organele abilitate de control pentru a nu mai exista situații similare. În general produsele proprii Lidl România sunt bune, dar iată că există și excepții de la regulă.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro