29 mart. 2024 | 23:16

Ce a găsit o tânără într-o cutie de suc pentru copii. Micuţii îl adoră, părinţii s-au revoltat: „Cu cât ştii mai puţine, cu atât mai bine”

Știri generale
Ce a găsit o tânără într-o cutie de suc pentru copii. Micuţii îl adoră, părinţii s-au revoltat:
Foto: Profimedia

A vrut un moment de răsfăț, să își încânte papilele gustative cu un mic deliciu, însă a avut parte de o experiență deloc plăcută. Ce a găsit o tânără într-o cutie de suc pentru copii, imaginile publicate de ea au stârnit revolta românilor.

Un produs consumat de mulți români

Iubite de copii și adulți, sucurile naturale, la cutie, în special cele mici, reprezintă un mic răsfăț al papilelor gustative, un produs ce promite, în unele cazuri, să fie sursă de vitamine și fibre, fără să aibă în compoziție ingrediente pe care medicii și specialiștii în nutriție ne îndeamnă să le evităm.

O tânără din România a avut însă parte de o experiență neplăcută. După ce a gustat puțin, și-a dat seama că ceva era în neregulă. Dorindu-și să vadă exact care era sursa gustului neplăcut, a tăiat ambalajul, iar ce a descoperit într-o cutie de suc pentru copii a revoltat-o.

Surpriză neplăcută într-o cutie de suc pentru copii

În ciuda faptului că era încă în termen, în interiorul ambalajului se formase un strat de mucegai. Tânăra a filmat totul și a publicat imaginile pe o platformă de social media, cerând sfatul celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

„Mi se face rău, efectiv! Doamne ferește! Poate să îmi zică cineva ce este de făcut în această situație? Mi-am cumpărat acest suc și avea un gust cam ciudat și așa arată. Data de expirare era 12 decembrie 2024, produsul a fost cumpărat ieri”, a explicat tânăra.

Te-ar putea interesa și: Băutura care îi îngrașă pe copii și pe adulți. Este procentaj maxim, ce spune ultimul studiu

Ce a găsit o tânără într-o cutie de suc pentru copii. Micuţii îl adoră, părinţii s-au revoltat Cu cât ştii mai puţine, cu atât mai bine

Ce a fost sfătuită să facă

În doar 24 de ore de la publicare, postarea a strâns câteva zeci de mii de reacții și comentarii. Mulți au sfătuit-o să se adreseze celor de la ANPC.

„Reclamație la protecția consumatorului, ori au fost depozitate incorect ori eroare la ambalare ori sterilizare, ori mici defecte la ambalaj care au permis aerului și altor microorganisme sa pătrundă, ducând la contaminare și dezvoltarea mucegaiului.”

„Eu zic să mai cumperi 1-2 și să le desfaci… Sau să le spui despre incident, să se investigheze, dacă e tot lotul așa sau doar ce ai cumpărat tu. Oricum poți să mai cumperi câteva și să le desfaci și dacă sunt tot așa îți primesti oricum banii înapoi cu bonul+dovada, iar dacă sunt tot așa trebuie neapărat reclamație”,

„Cu cât știi mai puține, cu atât mai bine”… Mai bine nu îl deschideai” – sunt doar câteva dintre mesajele trimise de internauți.

Te-ar putea interesa și: Greșeala banală pe care o fac toți oamenii cu dozele de suc. Ce trebuie să faci dacă ai agitat cutia

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Rețetă de post. Mâncare de prune uscate, un festin culinar
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Este obligatoriu până pe 25 iunie. Regulile oficiale au fost anunțate chiar acum
Capital.ro
Românii care nu mai sunt obligați să muncească în tura de noapte. Proiectul a fost adoptat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro