Ce a găsit o femeie din Gorj în spatele casei. A rămas fără cuvinte, sunt uriaşe: „Nu am mai văzut niciodată aşa ceva”

Ce a găsit o femeie din Gorj în spatele casei. A rămas fără cuvinte, sunt uriaşe: „Nu am mai văzut niciodată aşa ceva”
Recent, o gospodină din Târgu-Jiu a dat peste o ciudățenie în grădina sa.

Ce a găsit o femeie din Gorj în spatele casei? Toamna este renumită pentru frumusețea naturii care se pregătește pentru hibernare. Este renumită și pentru darurile sale. Și nu va fi vorba despre ceea ce am cultivat în grădina noastră, ci despre ceea ce ne îmbogățesc pădurile. Și anume, de ciuperci. Mai mult decât atât, o mulțime de semne populare și superstiții pe care culegătorii de ciuperci le-au observat sunt asociate cu aceste creaturi uimitoare ale naturii. Recent, o gospodină din Târgu-Jiu a dat peste ciuperci uriașe în grădina sa. Acestea, conform femeii, au apărut imediat după o ploaie abundentă.

Ce a găsit o femeie din Gorj în spatele casei a lăsat-o fără cuvinte

În credința populară se spune că, dacă ciupercile cresc pe peretele casei, atunci persoana care locuiește în ea va deveni bogată. S-a observat că, de multe ori, ceea ce o persoană crede din toată inima în ceea ce crede, cu siguranță se va adeveri.

Dar, în acest caz, acest lucru nu are nicio legătură cu acest semn. Poți să crezi că vei deveni bogat dacă vei fi concediat de la locul de muncă. Dar dacă nu crezi în acest lucru cu toată inima ta, atunci nimic nu va funcționa.

Deci, pentru cei care ascultă semnele, dar nu cred orbește în ele, trebuie remarcat faptul că ciupercile care au crescut pe peretele casei nu vor aduce nimic altceva decât distrugerea pereților.

Dacă va trebui să reparați un perete sau chiar să construiți o casă nouă, veți deveni cu adevărat mai bogați? Cel mai bine este să scăpați imediat de această boală a pereților, altfel, puteți face o mulțime de probleme de zi cu zi.

Este și cazul unei femei din Târgu-Jiu, care s-a trezit peste noapte cu ciuperci uriașe în grădina casei. Conform femeii, ciupercile ar fi apărut după ploaie:

„Le-am descoperit recent și a fost o mare surpriză. Locuiesc în Polata de aproximativ 20 de ani, dar niciodată nu au crescut în zona noastră astfel de ciuperci. De curioși am rupt una dintre ele, dar nu am avut curajul să o gătim.

Pe celelalte le-am lăsat să se dezvolte în continuare și le urmărim evoluția. Acum sunt toate de culoare alb-lăptos și cumva, aliniate ca într-un semicerc.

Pe Internet am găsit câteva informații cum că acest soi are numeroase proprietăți curative și că este comestibil”, a afirmat femeia care descoperit ciupercile gigant, conform publicației Pandurul.ro.

De ce cresc ciupercile după ploaie

Ciupercile pot crește rapid după ploaie și pot apărea peste noapte cu o înălțime de până la 3-4 centimetri. Ciupercile vor răsări din pământ în condiții de umiditate din organismul miceliu care trăiește în sol.

Solul sau compostul care conține spori de ciuperci poate prinde viață. Majoritatea solului va conține spori de ciuperci care pot crește rapid atunci când vremea rămâne umedă.

Aceste ciuperci pot avea o gamă largă de culori, dimensiuni și forme și pot fi profund fascinante de urmărit cum cresc. Ciupercile pot crește, de asemenea, din mulci care pot transporta spori din mediul în care au fost crescute. În special mulciul din scoarță poate transporta adesea spori de ciuperci.

Ciupercile în creștere sunt modul în care această ciupercă se reproduce, astfel încât pot crește rapid pentru a-și elibera sporii. Ciupercile se pot răspândi rapid după ce ciupercile s-au format.

Puteți îndepărta ciupercile cu o lopată mică și le puteți arunca la coșul de gunoi sau le puteți lăsa acolo și vor muri în cele din urmă. Dacă ciupercile sunt lăsate în patul de grădină, sporii pot fi aruncați în sol și pot să reapară atunci când temperatura și nivelul de umiditate sunt potrivite.

Urmăriți Playtech.ro și pe