Ce a făcut Victor Ponta după ce a aflat că teza este un plagiat. Legătura cu Sebastian Ghiță

S-a întâlnit Ponta cu Ghiță în Grecia sau nu?

Fostul premier al României a părăsit pentru moment meleagurile. Cu toate planul său pare unul singur – timp alături de soție într-o mică vacanță, gurile rele susțin altceva.

Victor Ponta îți trăiește eșecul departe de România

Victor Ponta se pare că și-a luat o pauză de gândire. Acesta și-a luat soția și a plecat în Mykonos, acolo unde se pare că s-ar fi întâlnit cu Sebastian Ghiță, arată zvonurile. După ce preț de patru ani s-a luptat prin tribunale pentru titlul de doctor care i-a fost retras în 2016 din cauza faptului că este plagiat, acum a pierdut procesul și a părăsit România pentru a-și recalcula strategia.

Amintim că Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât ieri că Ponta nu are dreputul la titulatura de doctor din motivul menționat mai sus. Deși mulți s-ar fi așteptat ca după acești ani lupta să se încheie cu multe declarații sau reacții virulente din partea fostului premier, nu a fost deloc așa. Acesta a decis să lase deoparte scandalurile și ieșirile pe scena politică pentru moment. Conform impact.ro, vacanța sursei citate vine la doar o zi după ce s-a aflat că și Sebastian Ghiță împărtășește aceeași iubire pentru tărâmul grecilor.

Ponta părăsește România pentru scurt timp în urma deciziei instanței supreme
Ponta părăsește România pentru scurt timp în urma deciziei instanței supreme

Ordinul definitiv

Instanța supremă a respins în cursul zilei de luni recursul lui Ponta, menținând decizia Curții de Apel București din februarie a lui 2017 – confirmarea retragerii titlului de doctor în drep. „Respinge recursul declarat de recurentul-reclamant PONTA VICTOR VIOREL, împotriva Sentinţei civile nr. 363 din 07 februarie 2017, a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 13 iulie 2020”, se arată în minuta instanței, postată pe site-ul Înaltei Curți de Casație și Justiție

  • „Se retrage titlul ştiinţific de doctor în domeniul drept acordat domnului Ponta V. Victor Viorel de către Universitatea din Bucureşti, conferit prin Ordinul ministrului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului nr. 5.663 din 15.12.2003”,
    Ordin Mircea Dumitru
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI