Ce a făcut ‘Vandamme’ din Trăzniții pentru actuala soție: ‘Ea a mai fost măritată cu alt actor’ (exclusiv)

Ce a făcut ‘Vandamme’ din Trăzniții pentru actuala soție: ‘Ea a mai fost măritată cu alt actor’ (exclusiv)
Detalii neștiute din mariajul lui 'Vandamme’  din Trăzniții

Ce a făcut celebrul ‘Vandamme’ din serialul Trăzniții pentru partenera sa? Cum a cucerit-o pe actuala soție? Puțini știu detalii despre mariajul celor doi. Actorul vine cu amănunte neștiute pentru fani.

Cum a cucerit-o ‘Vandamme’  din Trăzniții pe soția sa?

Actorii din celebrul serial românesc de comedie ‘Trăzniții’ sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală. Aceștia deși se află deja de ani buni în vizorul românilor au decis ca fiecare să păstreze multe detalii din viața privată departe de ochii curioșilor.

Același lucru a hotărât și Cătălin Marin, actorul care îl interpretează pe Vandamme. Cel din urmă a mărturisit că soția sa a mai avut un mariaj cu un actor. Melia a fost soția lui Hamdi Cerchez. După moartea celui din urmă, Melia și Cătălin s-au îndrăgostit în lumea mică a televiziunii.

Ea este scenarist și regizor, iar el actor. Cătălin a spus că deși amănuntele care să îi apropie au fost multe, ei făceau parte din două tabere diferite. Vandamme a fost cel care a făcut un pas în față și i-a arătat acesteia că o dorește.

“Nu mulţi ştiu că Melia a mai fost implicată într-o căsătorie”

“Nu mulţi ştiu că Melia a mai fost implicată într-o căsătorie, fiind cândva aleasa cunoscutului actor Hamdi Cerchez. Ne-am întâlnit în lumea mare, dar atât de mică a televiziunii. Ea scenarist şi regizor, eu actor, era într-un fel inevitabil. Pe de altă parte, făceam parte din două tabere opuse, ca să zic aşa.

Fiecare era cu lumea lui. La început ea voia să conducă, să-şi impună stilul, ca orice regizor, în timp ce eu, ca actor, nu puteam juca chiar după cum dorea ea. Ca atare, o vreme ne-am tatonat. Până într-o bună zi când, am decis să fac un pas în faţă”, spune Cătălin Marin, pentru impact.ro.

Vedeta susține că nici până în ziua de azi nu știe de unde a avut curajul pentru a-și arăta intențiile asupra femeii. Cu toate astea, își amintește că i-a propus Meliei “să facă pasul următor şi să ducă relaţia lor la un alt nivel”, iar ea a acceptat și a devenit la scurt timp soția lui.

Soții trăiesc și lucrează împreună de mult timp. Melia a scris și regizat cea mai recentă piesă cu care trupa ‘Sabotorii’ a făcut furori. Din ea fac parte: Constantin Zamfirescu, Emil Mitrache și frumoasa Lavinia Stoica, iar desigur că nelipsit este și Cătălin Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI