Ce a făcut un român cu banii pe care îi avea la o bancă austriacă. N-a mai suportat „umilința”, ce a scris imediat

Ce a făcut un român cu banii pe care îi avea la o bancă austriacă. N-a mai suportat „umilința”, ce a scris imediat
Ce a făcut un român cu banii pe care îi avea la o bancă austriacă. Mesajul transmis reprezentanților instituției.

Ce a făcut un român cu banii pe care îi avea la o bancă austriacă. S-a întâmplat la scurt timp după ce România nu a primit sprijinul necesar pentru a intra în Spațiul Schengen. Clujeanul nu a mai suportat „umilința” și a decis să ofere un exemplu de atitudine tuturor conaționalilor. Decizia a fost radicală, nu a lăsat loc de interpretări.

Ce a făcut un român cu banii pe care îi avea la o bancă austriacă

Furie și revoltă la adresa Austriei. Românii s-au întrecut în acuzații și avertismente. Mulți cetățeni au luat măsuri neașteptate, după ce cancelarul și ministrul de Interne de la Viena au blocat procesul de aderare la Spațiul Schengen. Printre ei se numără și Ion Novăcescu, un organizator de evenimente din Cluj-Napoca.

Bărbatul se bucură de foarte mult succes pe plan profesional, în regiunea în care activează. De-a lungul timpului, toate economiile și le-a strâns la banca BCR, deţinută de austriecii de la Ersre. După ce a aflat că România nu a fost acceptată în Spațiul Schengen, a decis să renunțe la colaborarea cu instituția bancară amintită.

Ion Novăcescu s-a arătat foarte dezamăgit de atitudinea Vienei față de București. Organizatorul de evenimente susține că românii au fost umiliți în fața tuturor. Mai ales, după ce „le-am dat petrolul nostru, pădurile noastre și băncile noastre”. Se pare, însă, că austriecii nu se mulțumesc doar cu atât, propunându-și să ne fure și viitorul, în opinia clujeanului.

Bărbatul a decis să își transfere toți banii la o altă instituție bancară. În detaliile transferului bancar, unde își explică hotărârea, a notat câteva cuvinte tranșante. Ion Novănescu îndeamnă toți conaționalii să procedeze aidoma.

Ce mesaj le-a transmis reprezentanților BCR

„Acesta e primul lucru pe care l-am făcut astăzi, după ce Austria mi-a umilit Mama-Patrie și pe mine. Mi-am transferat economiile pe care le aveam la BCR, deținută de banca austriacă, la o altă bancă. Iar la detaliile plății am scris: „Transfer disponibilități bănești după umilirea României de Austria”.

Am scris asta din patru motive:
1. ca să mă răcoresc puțin pe frigul ăsta de la Cluj;
2. ca să le transmit mesajul meu de adio țâfnoșilor și mincinoșilor grofi de la Viena și nu numai;
3. ca să rămână motivul plății în evidențele BCR și ale BNR;
4. CA SĂ TE INSPIR SĂ FACI ȘI TU LA FEL! 🙂.

E atât de simplu și de ușor să îți transferi BANII TĂI de la o bancă austriacă la oricare alta. Poți face asta din fotoliu, de pe telefonul tău”, a scris, printre altele, pe contul său de Facebook, bărbatul din Cluj.

Citește și: Cele mai cunoscute afaceri din Austria care au mare succes în România. Austriecii fac sume colosale la noi în ţară

Ion Novăcescu a explicat românilor că „unde-s mulți, puterea crește”, îndemnându-i pe toți să îi urmeze exemplul. Postarea clujeanului a strâns peste 1.000 de aprecieri și aproape 800 de distribuiri pe Facebook.

Urmăriți Playtech.ro și pe