Ce a făcut un angajat LIDL după ce a câștigat 5.000.000 de euro la Loto. Te așteptai la acest gest?

Ce a făcut un angajat LIDL după ce a câștigat 5.000.000 de euro la Loto. Te așteptai la acest gest?
Ce a facut un angajat LIDL dupa ce a castigat 5.000.000 de euro la Loto

Un angajat al lanțului de magazine Lidl era cât pe ce să facă infarct în momentul în care a realizat că a câștigat peste cinci milioane de euro la Loto. În timp ce aștepta în mașină, la ora 04.30 dimineața, ca să intre la serviciu, bărbatul și-a dat seama că norocul i-a surâs. A devenit milionar în euro, cu un bilet jucat la Loto. Deși nu se declară un tip sensibil, în momentul în care a văzut suma câștigată, a reacționat cu totul neașteptat.

Un angajat Lidl a devenit milionar în euro

Paul și Louise Drake, doi soți în vârstă de 47 de ani din West Lothian, au devenit peste noapte milionari în euro, după ce bărbatul a câștigat 5.874.575,00 de euro la jackpot-ul Lotto al loteriei naționale din Marea Britanie, la sfârșitul lunii trecute.

Paul, fost operator de producție la supermarketul Lidl, se pregătea să-și conducă doi colegi la locul de muncă atunci când s-a uitat peste numerele Lotto Lucky Dip. La o atentă verificare, și-a dat seama rapid că el este fericitul câștigător al sumei cu șase zerouri. Preț de câteva secunde, a fost în stare de șoc, după care a izbucnit în lacrimi, potrivit spuselor lui.

„Nu sunt un tip sensibil, dar am izbucnit în plâns“, a declarat bărbatul.

„Am fugit înapoi în casă țipând și am trezit-o pe Louise să-i spun. Pur și simplu nu ne-a venit să credem“, a completat britanicul.

Abia trezită din somn, soția lui Paul nu a realizat, în primă fază, despre ce sumă era vorba. Louise a crezut că bărbatul ei a câștigat aproximativ 6.000 de euro la Loto și a vrut să se culce la loc.

„M-am speriat foarte tare crezând că ceva este în neregulă, dar el striga ceva despre câștigarea la loterie. Inițial am crezut că sunt 5.000 de lire și am încercat să mă întorc la somn. Dar, evident, asta nu s-a mai întâmplat“, a dezvăluit femeia.

În ce vrea să investească banii câștigați la Loto

Paul, fost angajat la Lidl, a aflat că este marele câștigător la Loto în jurul orei 04:30 dimineața, înainte să intre în tură. În acel moment îi conducea pe doi dintre colegii săi la lucru, el fiind șoferul desemnat în acea zi. Vizibil șocat de grozava veste că este milionar în euro, bărbatul și-a condus, totuși, colegii la muncă, apoi a demisionat.

„Băieții pe care i-am condus la serviciu au sesizat că ceva s-a îmtâmplat și că mă comport ciudat, așa că nu au avut nevoie de prea mult timp să ghicească ce tocmai se întâmplase. Prietenii, familia și colegii noștri sunt foarte fericiți pentru noi. Sunt într-adevăr uimiți, ceea ce e grozav.“, a precizat fericitul norocos.

„Intenționez să-mi dezvolt o afacere și cu siguranță nu voi plăti 6.50 GBP pentru o ruladă de slănină la clubul de golf“, a glumit el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI