Ce a făcut soția lui Mirel Rădoi cu mașina de 300.000 de euro. Sute de bucureșteni au văzut-o, dar nu i-a păsat

Ce a făcut soția lui Mirel Rădoi cu mașina de 300.000 de euro. Sute de bucureșteni au văzut-o, dar nu i-a păsat
Ce a facut sotia lui Mirel Radoi cu masina de 300.000 de euro

Soția lui Mirel Rădoi a făcut spectacol pe străzile din Capitală. Ce probleme a întâmpinat frumoasa Viviana chiar în fața propriei sale case. Fiul ei Denis a venit pentru a o ajuta. Sute de bucureșteni au văzut-o, dar nu i-a păsat.

Ce a făcut soția lui Mirel Rădoi cu mașina de 300.000 de euro

Viviana Rădoi este considerată una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști din România. Partenera de viață a selecționerului echipei naționale a României a fost surprinsă la volanul unui bolid de lux, care valorează mai bine de 300.000 de euro.

„Prima doamnă a fotbalului românesc” arată impecabil și încă întoarce privirile domnilor de pe stradă. Frumoasa blondină a avut câteva probleme cu parcarea mașinii în fața casei sale, după cum au surprins-o paparazzi Spynews. După ce poziționarea bolidului i-a dat de furcă preț de câteva minute, soția lui Mirel Rădoi i-a dat de cap problemei după ce a fost ajutată de către fiul ei Denis, care i-a dat indicații pentru ca mama lui să parcheze automobilul în mod corespunzător.

Elegantă, finuță și carismatică, Viviana Rădoi este mereu atentă cu felul în care apare în sfera publică. Fiind o persoană discretă, soția selecționerului nu dorește să fie în centrul atenției, concentrându-se pe familie.

„Ei nu i-a plăcut niciodată să apară în mass media, să fie persoană publică. De aceea nici nu ați văzut-o la vreun eveniment. Acesta a fost pactul dintre ei. Ca ea să nu fie prezentă nici măcar la meciuri, tocmai pentru a nu intra în atenția publicului și a presei. Însă, a urmărit de acasă fiecare meci al lui Mirel, fără exceptie. Ei sunt o familie foarte liniștită și sunt extrem de uniți”, declara acum ceva timp un prieten apropiat, conform sursei citate.

Ce avere impresionantă are Mirel Rădoi

La 40 de ani, Mirel Rădoi a devenit selecționerul echipei naționale de fotbal a României. Fostul fotbalist este considerat unul dintre cei mai buni sportivi de la noi din țară, iar disciplina și talentul l-au recomandat pentru a fi în fruntea tricolorilor.

Averea lui Mirel Rădoi este impresionantă. Fostul fotbalist a strălucit la Steaua, acolo unde a ajuns căpitan. Apoi, s-a transferat în Orientul Mijlociu, la insistențele fostului antrenor Cosmin Olăroiu.

Actualul selecționer al naționalei a făcut senzație în țările arabe, drept pentru care imaginea de câțiva ani mai târziu cu el revenind în țară la volanul unui Bentley unicat, în valoare de 250.000 de euro, și cu vreo 15 milioane de euro în conturi nu a uimit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI