Ce a făcut Simona Halep imediat după victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Ce a făcut Simona Halep imediat după victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit să creadă
Ce a făcut Simona Halep imediat după victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Simona Halep a jucat astăzi, de la ora 13:00, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma. Aici a înfruntat-o pe Yulia Putintseva, locul 30 în clasamentul WTA, în prima partidă programată pe central.

Ce a făcut Simona Halep imediat după victoria cu Putintseva

De altfel, este a doua confruntare directă dintre cele două, după un succes clar obținut de Simona Halep la Australian Open. Atunci, în optimile de finală de la Melbourne, românca mai avea nevoie de doar două seturi pentru a o elimina pe Putintseva. Rezultatul final a fost 6-1, 6-4.

Partida dintre Simona Halep și Yulia Putintseva a fost transmisă de Digi Sport 2, televiziunea care deține drepturile TV pentru toate competițiile din circuitul WTA.

Meciul Simona Halep – Yulia Putintseva 6-2, 2-0 (retragere), în primul sfert de finală al turneului pe zgură de la Roma. Imediat după victoria cu Yulia Putintseva Simona Halep a făcut un gest incredibil. Aceasta a scos telefonul și a început să-l butoneze.

Yulia Putintseva
Yulia Putintseva

Ce a declarat Simona Halep înainte de meci

„E mereu complicat contra ei. Am mai văzut meciuri ale ei și luptă foarte mult, ceea ce face să fie mai dificil de jucat contra ei. Dar sunt pregătită fizic, o să fie schimburi lungi, pentru că și ea ține mingea destul de mult în teren, e o luptătoare. Dar sunt încrezătoare că am șansa mea și cu siguranță o să lupt ca și azi”, a transmis Simona Halep la Digi Sport.

De asemeneam în semifinală, Simona Halep va juca cu Azarenka sau Muguruza.

Cine este Yulia Putintseva

Yulia Putintseva este în vârstă de 25 de ani și este renumită în circuitul feminin pentru felul neortodox în care își abordează oponentele, dar și meciurile. Spre exemplu, uneori strângerile de mână de la fileu sunt extrem de puternice, în timp ce în alte dăți sunt oferite fără vreun pic de interes.