Ce a făcut Sergiu, călărețul din Iași, cu casa primită din donații. Vecinii lui sunt îngroziți de alegerile făcute

Ce a făcut Sergiu, călărețul din Iași, cu casa primită din donații. Vecinii lui sunt îngroziți de alegerile făcute
O poveste emoționată cu final fericit

În urmă cu un an, în presă se relata despre Sergiu Ciobotariu. Tânărul, sărac lipit, alerga pe cal prin Iași spre maternitate unde soția avea să nască. Aventura tânărului ajunge în atenția opiniei publice, ulterior sărind-ui în ajutor. Printre cei care l-au ajutat atunci pe tânăr, oferindu-i o casă, a fost și Cătălin Moroșanu. Povestea lui avea să sensibilizeze românii, dar astăzi, la un an, lucrurile stau cu totul altfel.

Ce face Sergiu Ciobotariu la un an de la aventura sa călare

În urmă cu un an Sergiu Ciobotariu intra în atenția presei și a opiniei publice după o poveste emoționantă. De atunci a trecut un an, iar astăzi dacă cineva se întreabă ce mai face familiua Ciobotariu, ar rămâne surprins să afle că s-au întors în aceeași casă insalubră, dar la poartă tronează un BMW X6. Cum este posibil, foarte simplu. După relatările celor de la BZI.ro, Sergiu Ciobotariu ar fi vândut casa despre care vă relatam mai devreme, iar cu banii și-ar fi cumpărat bolidul de lux.

Acum trăiesc în aceeași căsuță mică și insalubră, dar românul nostru are un BMW X6 la poartă. Se pare că donațiile românilor și gestul făcut de Cătălin Moroșanu nu a fost suficient pentru Sergiu Ciobotariu, așa că a decis să vândă tot, inclusiv calul, pentru a se mândri cu noua sa achiziție. Deși, sursele spun că în contractul făcut de tânăr cu Moroșanu, exista o clauză, se pare că acesta a reușit să o înstrăineze.

”A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei.

Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a spus un locuitor din zonă.

O poveste emoționantă cu final fericit

Tânărul avea o familie săracă, și fără alte mijloace de trai. Singurul mod în care acesta ajungea la maternitatea unde se afla soția sa, a fost pe un cal. Povestea a emoționat o țară întreagă, ca mai apoi sute de români să-i sară în ajutor.

Trăiau în condiții mizere, într-o casă dărăpănată, fără condiții civilizate de trai. Cătălin Moroșanu, impresionat de situația lui Sergiu Ciobotariu, avea să facă un gest deosebit, oferindu-le o casă. Sergiu Ciobotariu și soția sa, Andreea, erau fericiți și li se împlinise visul de avea o casă a lor, declarând:

”Dacă îmi spunea cineva în urmă cu două luni că vom avea o casă a noastră, curată, cu mobilă, în care să trăim cu copiii noștri, nu aș fi crezut! Și noi, soțul și cu mine, ne-am schimbat de când ne-am mutat, suntem mai veseli un pic. Le mulțumim tuturor pentru că ne-au ajutat și e o dovadă că există oameni cu inimi mari!”, a spus Andreea Ciobotariu.

Iată că astăzi, la un an de la povestea emoționantă, lucruri au luat un alt traseu, iar cei care l-au ajutat atunci astăzi vor fi dezamăgiți de cele întâmplate.