29 iun. 2023 | 11:00

Ce a făcut reprezentantul României de la Eurovision la Bacalaureat. Theodor Andrei, totul despre anul 2023 VIDEO EXCLUSIV

Monden
Ce a făcut reprezentantul României de la Eurovision la Bacalaureat. Theodor Andrei, totul despre anul 2023 VIDEO EXCLUSIV
Theodor Andei

Anul 2023 a fost unul plin de provocări pentru Theodor Andrei. Tânărul în vârstă de 18 ani a reprezentat România la Eurovision și, totodată, s-a pregătit intens pentru examenul de Bacalaureat. Din păcate, Theodor nu a reușit să se califice în finala emisiunii Eurovision, cu piesa „D.G.T. (Off and On)”, obținând zero voturi. În exclusivitate pentru Playtech Știri artistul ne-a spus totul despre competiție, dar și despre cum s-a descurat la probele scrise de la bacalaureat.

Theodor Andei, totul despre Eurovision!

După participarea sa la Eurovision 2023, viața lui Theodor Andrei s-a schimbat la 180 de grade. Artistul a dezvăluit în exclusivitate pentru Playtech Știri, că s-a scris și o carte despre el.

“A fost o experiență frumoasă. S-au întâmplat foarte multe lucruri. Am învățat să țin mai tare cu dinții de ideile mele, pe viitor și să nu mă mai las așa dărâmat. Am avut puterea să spun “nu” , aveam un contract care nu mă lăsa să schimb lucrurile, indiferent de ce aș fi spus eu.

Asta a fost situația, este un capitol terminat. O să răspund la foarte multe lucruri și mituri în al doilea album al meu , care sper să iasă anul acesta, dacă reușesc să îl termin. Cred că, nu orice vis care devine realitate este și frumos. Totuși, sunt multe aspecte frumoase.

Doar ce am primit zilele trecute mesaj… Sunt oameni străini care ascultă piesa mea nouă, în română, și caută subtitare, caută să înțeleagă. A apărut chiar și o carte despre povestea mea, cu numele personajelor schimbate, despre TVR.”, ne-a spus Theodor Andrei, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

În ciuda faptului că nu a reușit să se califice în finală, Theodor Andrei se declară mândru de prestația sa.

“Eu sunt mulțumit de mine. Faza este că prestația nu înseamnă doar interpretare vocală sau prezență scenică. Din păcate, nu pot să îmi asum credit pentru ceea ce s-a întâmplat în afara muncii mele, pentru că nu am avut niciun fel de implicare din punctul ăsta de vedere.

Oricine se uită la momentul ăsta, poate avea o reacție pozitivă sau negativă, eu trebuie să reacționez pentru ambele cazuri, căci este o portretizare a momentului meu, care, deși, nu îmi aparține, este asociată cu imaginea mea și trebuie să o accept așa cum este. Oamenii nu caută ceva diferit, oamenii caută ceva vechi, împachetat altfel.

Per-total a fost bine primit, a fost mult mai bine primit în străinătate, pentru că publicul strain are o mentalitate mai deschisă. Publicitatea negativă, tot publicitate este!”, a mai dezvăluit artistul.

Theodor Andrei nu vrea să mai participe la Eurovision!

Reprezentantul României la Eurovision 2023 spune că nu ar mai participa la această competiție niciodată.

„Nu mă mai înscriu niciodată! Doamne ferește! Dacă vreți să vă duceți, duceți-vă pe riscul vostru!”, ne-a declarat tânărul.

Theodor Andrei a susținut probele la examenul de bacalaureat

Pentru Theodor Andrei, anul 2023 este intens si plin de provocări. Nu doar că a reprezentat România la Eurovision, dar a susținut și probele la examenul de bacalaureat. Așadar, tânărul a reușit să treacă peste cele mai tensionate momente din viața lui, cu brio. În doar câteva săptămâni, se va pregăti pentru admiterea la facultate.

“Am dat examenele. A fost foarte mișto la bacalaureat. M-am descurcat super bine, a picat ce am știut, a fost mișto. Mai dau la geografie. Sunt pregătit, am făcut teste încontinuu. Vreau să dau la facultatea de actorie și masterat în regie.”, ne-a mai spus Theodor Andrei.

Video: Daniel Bălan

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Android, luat în vizor de hackeri. Pericolul mare pentru telefoane
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
UNGARIA a dat ordin. Șoferii români care au INTERZIS peste graniță. Se aplică din 19 mai
Capital.ro
Câţi bani a strâns un român, în medie, la Pilonul II de pensii. Suma lunară a crescut cu 50%
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VESTEA ZILEI despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat acum de la SPITAL
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro