Ce a făcut Radu Palaniță cu marele premiu de la Românii au Talent. Cătălin Măruță a fost uimit

Ce a făcut Radu Palaniță cu marele premiu de la Românii au Talent. Cătălin Măruță a fost uimit
Ce a făcut Radu Mihail cu premiul de la Românii au talent

Radu Palaniță a venit cu mărturii despre noua sa viață, după ce anul trecut a reușit să pună mâna pe marele premiu de la „Românii au talent”. Ce a făcut bărbatul cu banii? Cătălin Măruță a fost uluit de declarațiile acestuia.

Cum a cheltuit Radu Palaniță marele premiu de la Românii au Talent?

Radu Palaniță a acceptat invitația lui Cătălin Măruță pentru a oferi românilor ce l-au plăcut un update despre noua sa viață. Acesta a spus că era un român simplu până când să-și facă curaj să înscrie la emisiunea care i-a adus o altă perspectivă.

În urmă cu doar un an era un mecanic priceput, acum e cunoscut datorită talentului său. Cei care i-au urmărit aparițiile la TV îi trimit frecvent mesaje în care îl încurajează și îi doresc să nu se lase de marea sa iubire, muzica.

O mare parte din premiu a investit-o în casa lui, iar o altă sumă în sculele necesare pentru talentul care l-a adus în vizorul tuturor. Din păcate, bărbatul a venit cu o veste proastă. Tatăl lui a murit pe data de 23 februarie, acesta declarându-se încă într-un proces de acceptare a pierderii suferite. Cel din urmă a povestit vizibil afectat de cele întâmplate.

„Primesc sute de mesaje cum că alin suflete, mă bucură mult”

„Anul trecut eram mecanic auto, acum se împarte munca, în pandemie. Acum merg în paralel cu muzica, încerc să învăț ce pot, și cu mecanica. O mare parte din premiu a fost investită în casa mea, așa cum am zis. Cât s-a putut am băgat în muzică, să am o plecare. Dacă nu ai sculele necesare, nu poți practica meseria ta. În urma mesajelor primite de la oameni, mi se zice Doctor de suflete. Mă bucur mult, oamenii mă apreciază și mă roagă să le cânt cu dedicație. Primesc sute de mesaje cum că alin suflete, mă bucură mult.

Trec printr-o perioadă dificilă, e un proces de acceptare. Pe 23 februarie mi-am pierdut tatăl, sunt în proces de acceptare. Nu se poate schimba nimic, nu suntem decidenți. Trebuie să mergem mai departe, oricum. Ști doar că tata era foarte mândru pentru că am ajuns la Românii au Talent și am și câștigat-o. Încerc acum să am un service, îl deschid cu un prieten. Cât timp avem mâini și picioare, muncim. Așa trebuie. Câștigarea sezonului 10 e o amintire plăcută, încă primesc mesaje de la oameni. Sunt copleșitoare și le mulțumesc enorm oamenilor. Apreciez foarte mult”
Rradu Palniță (Sursa: „La Măruță”)