Ce a făcut Oana Mizil chiar azi, înainte să fie audiată despre bătaia de la Marian Vanghelie. Răsturnare de situație

Ce a făcut Oana Mizil chiar azi, înainte să fie audiată despre bătaia de la Marian Vanghelie. Răsturnare de situație
Oana Mizil, gest neașteptat înainte de audieri

Gestul Oanei Mizil înainte de a fi audiată despre evenimentul violent petrecut între ea și Marian Vanghelie. Răsturnare de situație în controversa care a cuprins familia celor doi. Ce s-a întâmplat?

Răsturnare de situație în cazul agresiunii: ce a făcut Oana Mizil înainte să fie audiată?

Oana Mizil a șocat pe toată lumea chiar înainte de audierile în cazul agresiunii partenerului său. Răsturnare de situație în scandalul dintre cei doi amorezi! Femeia renunță la ordinul de protecție primit de autorități împotriva iubitului pe care ea l-a acuzat că a bătut-o.

Restricția era valabilă pentru cinci zile. Cei doi urmau să fie audiați în cursul zilei de azi de către oamenii legii, iar încă de luni fostul primar al sectorului 5 declara că între ei este lapte și miere și că în realitate este vorba doar de o neînțelegere.

Marian Vanghelie a subliniat că au existat discuții între ei de-a lungul timpului, ca în orice cuplu, dar nu o ceartă sau violențe de acest gen. Mai mult decât atât, pentru a clarifica totul a mărturisit că urmează să plece la mare împreună cu familia chiar zilele acestea. Întrebat despre ordinul de restricție, fostul edil nu a dorit să comenteze.

Oana Mizil l-a acuzat pe iubitul ei că a agresat-o fizic după ce a a ajuns pe mâna medicilor în cursul nopții de sâmbătă la un spital din București. Medicii au alertat Poliția după ce femeia le-a mărturisit că partenerul său se face vinovat de loviturile primite. Cu toate astea, cea din urmă a renunțat recent la ordinul de protecție emis de autorități, arată antena3.ro.

  • Oana Mizil nu a ieșit încă la rampă pentru mai multe declarații oficiale despre eveniment.

Mesajul Poliției – 24 iulie a.c.

„La data de 24 iulie, în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI