05 iun. 2024 | 19:29

Ce a făcut Neluță Neagu înainte să moară. Gestul artistului e apăsător, abia acum s-a aflat

Monden
Ce a făcut Neluță Neagu înainte să moară. Gestul artistului e apăsător, abia acum s-a aflat
Ce a făcut Neluță Neagu înainte să moară. Gestul artistului e apăsător, abia acum s-a aflat

Pe 4 iunie 2024, după o lungă perioadă în care s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate, Neluță Neagu a trecut în neființă. Starea de sănătate a  regretatului lăutar s-a agravat în ultima perioadă, mai ales după decesul soției sale. Artistul și-a pierdut partenera de viață în primăvara anului trecut. Cu toate acestea, Neluță a sperat la o minune până în ultimul moment.

Ce a făcut Neluță Neagu cu câteva zile înainte să moară

Trecerea în neființă a cunoscutul artist a lăsat în urmă multă durere. Rude, prieteni, apropiați, toți cei care l-au cunoscut pe Neluță Neagu sunt îndurerați în aceste zile. După cum vă spunea, ultimii ani nu au fost deloc ușori pentru lăutarul român, acesta fiind copleșit de problemele de sănătate. Cu toate acestea, el nu și-a pierdut niciodată speranța că se va vindeca.

Apropiații cântărețului îl descriu pe acesta ca un cu frică de Dumnezeu. Pe 26 mai, cu doar câteva zile înainte să moară, Neluță a decis să se apropie și mai mult de credință. Dezvăluirea a fost făcută chiar de unul dintre fii celebrului lăutar.

„S-a predat lui Dumnezeu”

În cadrul unei postări pe rețelele sociale, unul dintre băieții lui Neluță Neagu a anunțat trecerea în neființă a părintelui său. Conform acestuia, cu doar nouă zile înainte de a-și da duhul, artistul a decis să se apropie și mai mult de Dumnezeu, îndemnând-ui și pe apropiații săi să facă acest pas.

”Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că tăticuțul nostru și îndrăgitul vostru artist al tuturor oamenilor care l-ați iubit pe Neluță Neagu s-a stins din viață astăzi, 4 iunie 2024! Vrem să vă aducem la cunoștință că înainte cu nouă zile, tatăl meu, Neluță Neagu, s-a predat Bunului Dumnezeu și a ales calea lui Dumnezeu!

Înainte de a pleca la Dumnezeu, a lăsat vorbă tuturor colegilor săi, prietenilor săi și întregii familii: Să ne pocăim cu toții, că venirea Domnului Isus este foarte aproape! Cu drag, al vostru Neluță Neagu”, este mesajul postat de unul dintre fiii lui Neluță Neagu, pe Facebook, în urmă cu o zi.

Neluță Neagu, afectat profund de decesul soției sale

Pe lângă probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani, Neluță Neagu a fost extrem de afectat și de moartea partenerei sale de viață. Soția lăutarului s-a stins din viață în aprilie 2023, chiar în Săptămâna Mare.

Decesul soției sale l-a măcinat și mai mult pe artist. Neluță și Carmen Stăncioiu erau împreună de mulți ani, iar legătura lor a fost una foarte puternică. După cum susțin apropiații lăutarului, acesta nu și-ar mai fi revenit după această tragedie, el neputând să accepte că partenera lui de viață nu îi mai este alături.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ți-ai pierdut telefonul? Acum îl poți depista și offline. Ce pași trebuie să urmezi
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Scăpați rapid de scamele de pe hainele negre. Metode testate
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Moment critic pentru Ungaria. Viktor Orban anunță zile grele: NU cerșim!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
ANUNȚ privind ADEVERINȚELE! TOȚI SENIORII sunt VIZAȚI
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro