Ce a făcut Lidia Buble după ce s-a întors din vacanța cu omul de afaceri. Anunțul surpriză, acum e clar

Ce a făcut Lidia Buble după ce s-a întors din vacanța cu omul de afaceri. Anunțul surpriză, acum e clar
Ce a facut Lidia Buble dupa ce s-a intotors din Zanzibar

După ce s-a spus că se iubește cu Ensar Duman, Lidia Buble a făcut un anunț pe contul ei de Instagram. Ce este până la urmă între cei doi? O prietenie sau dragoste?

Ce a făcut Lidia Buble după ce s-a întors din vacanța cu omul de afaceri

De când s-a despărțit de Răzvan Simion, viața amoroasă a Lidiei Buble continuă să fie subiect de discuție. Aceasta a fost cuplată recent cu Cornel Ilie de la Vunk, iar între artistă și Ensar Duman ar putea fi vorba despre mai mult decât o prietenie.

Acum, nu mai este niciun secret că cei doi au plecat într-o vacanță de vis tocmai în Zanzibar, iar după ce au apărut mai multe informații despre cei doi, fosta iubită a lui Răzvan Simion a făcut un anunț bombă. Pe contul ei de Instagram, aceasta a decis să spună fanilor ei de ce anume nu mai este așa de activă în mediul online.

Și se pare că blondina s-a mutat în casă nouă și că nu mai are timp să se posteze pe rețelele de socializare. Dar tot ea le-a spus fanilor că abia așteaptă să le arate noua locuință.

”M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, a fost mesajul Lidiei Buble pentru fanii săi.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

Cu toate că toată lumea aștepta marea nuntă, vestea despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion i-a luat cu asalt pe toți în urmă cu șapte luni. Anunțul a fost făcut public chiar de prezentatorul de televiziune, pe contul lui de Instagram. Astfel că Răzvan Simion le-a spus fanilor că artista nu mai este fericită lângă el, motiv pentru care îi redă libertatea.

”Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea.”, a spus Răzvan Simion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI