Cine este bărbatul misterios care a fost lângă Lidia Buble în vacanță. S-a aflat adevărul

Cine este bărbatul misterios care a fost lângă Lidia Buble în vacanță. S-a aflat adevărul
S-a aflat cine este barbatul cu care Lidia Buble si-a petrecut vacanta

Cu cine și-a petrecut Lidia Buble luxoasa vacanță în Zanzibar este întrebarea multora. Deși vedeta a preferat să-l țină ascuns până acum, iată că adevărul a ieșit la iveală.

Cine este bărbatul misterios care a fost lângă Lidia Buble în vacanță

Acest bărbat care a însoțit-o pe vedetă în vacanță este nimeni altul decât un cunoscut om de afaceri. Amintim că după despărțirea de prezentatorul tv, Răzvan Simion, Lidia Buble a preferat să rămână discretă în ce privește viața personală. La un moment dat s-a zvonit chiar că s-ar fiu cu solistul de la Vunk, Cornel Ilie, sau chiar cu fratele Elenei Gheorghe, Costin, însă aceste zvonuri au fost imediat negate de artistă.

În plus, în ultimele săptămâni, artista a postat pe rețelele de socializare indicii către o împăcare cu fostul ei iubit, ei trimițându-și unul altuia mesaje cu subînțeles, motiv pentru care fanii au fost puși iar pe jar, în speranța că cei doi se vor împăca. Dar, deși a dat semne că se mai gândește încă la fostul ei iubit, iată că frumoasa blondină a plecat pe o insulă exotică, făcându-și numeroase poze și punându-le pe rețelele de socializare. Cu acest prilej, toată lumea s-a întrebat cine este fotograful din spatele imaginilor ei, iar până la urmă, adevărul s-a aflat.

Cei doi au petrecut o vacanță de neuitat în Zanzibar

Potrivit Spynews.ro, persoana care i-ar fi realizat incendiarele fotografii în costum de baie, dar care i-a ținut și companie în tot acest timp ar fi Ensar Duman, un reputat om de afaceri din lumea mondenă. Conform surselor Spynews, bărbatul cu care aceasta și-ar fi petercut vacanța exotică are un prieten ce deține o proprietate luxoasă chiar pe plaja din Zanzibar, unde aceasta a realizat ședințele foto. De asemenea, este chiar același prieten care le-a oferit celor doi o ședere de tot luxul.

În plus, și alte detalii au ieșit la iveală. Chiar în timp ce Lidia Buble se posta mândră în paradisul din Zanzibar, Ensar Duman s-a aflat și el, chiar în aceeași perioadă, pe plaja unde a pozat artista. Indicul care îi dă de gol pe cei doi este calul cu care s-a fotografiat la plajă Lidia Buble, la malul Oceanului. Sursele Spynews spun că acel cal aparține tot prietenului lui Ensar. Acum că misteriosul fotograf al imaginilor postate de vedetă pe Instagram s-a aflat, nu rămâne decât ca aceasta să recunoască relația sau începutul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI