Lidia Buble, declarații de dragoste pe internet pentru iubitul celebru. Cum a răspuns actorul

Lidia Buble, declarații de dragoste pe internet pentru iubitul celebru. Cum a răspuns actorul
Lidia Buble, declarație de dragoste pentru iubit.

Lidia Buble este extrem de fericită, iar de curând a început să împartă detalii din viața privată cu fanii. Celebra cântăreață l-a surprins pe iubitul ei într-o fotografie de milioane. Ce declarații de dragoste i-a făcut acestuia?

Lidia Buble, declarație de dragoste pentru iubit

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un actor cubanez. Cunoscuta cântăreață s-a despărțit de Răzvan Simion cu care s-a iubit preț de 5 ani, ulterior a decis să țină pentru ea câteva luni bune următoarea relație.

Iată că zvonurile au fost adevărate, iar detaliile lăsate la iveală de solistă au fost suficiente pentru ca fanii să se prindă de licărirea din ochii ei. Aceasta se pare că s-a îndrăgostit de actorul cubanez în primăvara acestui an, dar abia acum blondina a dat cărțile pe față.

Amorezii nu se mai ascund deloc. Ba chiar artistul a venit în vizită recent în România! Cei doi iubiți s-au plimbat prin București, ulterior au luat masa cu câțiva prieteni comuni. Iată că prima declarație de dragoste publică și-a făcut și ea apariția pe rețelele de socializare.

„Lo que quiero y necesito?Lo que quiero y necesito?”/ ‘Îl iubesc și am nevoie de el’, a fost mesajul fostei vedete de la masa juriului emisiunii ‘Next Star’. Actorul nu s-a lăsat nici el mai prejos și și-a arătat și el iubirea pe care i-o poartă. „??????. Mi vidaaa”/ „Viața mea”, a fost mesajul bărbatului.

„Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta”

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a venit cu primele detalii despre relația ei pentru fani, pe Instagram, într-o sesiune de curiozități cerută de internauți. Blondina a spus că este în sfârșit foarte fericită și că se bucură că acest lucru se vede. Cei care o iubesc au văzut cum chipul îi radiază de câteva luni bune. 

„Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit și vă doresc să fiți măcar la fel de fericiți cum sunt eu’, a spus aceasta. „Pentru mine nu există actorie, cântăreți, vedete, nevedete.

Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar e foarte adevărata vorba aia că dragostea vine când nu te aștepți și răsare unde nu te aștepti. Doamne, mulți ani am lăudat lucrarea mâinilor tale că așa creaturi ai făcut, băi, da. Sunt norocoasă, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap’, a mai spus Lidia în cadrul unei serii de întrebări și răspunduri făcute pentru sani pe Instagram.