Ce a făcut Lavinia Pîrva cu fiul lui Ștefan Bănică Jr. Imaginea care i-a topit pe fani

Ce a făcut Lavinia Pîrva cu fiul lui Ștefan Bănică Jr. Imaginea care i-a topit pe fani
Au acuzat-o de operații estetice. Ce le răspunde Lavinia

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu din 2013, iar în urmă cu aproape un an au devenit părinții unui băiețel pe nume Alexandru. Cum arată acum artista? Este într-o formă de invidiat!

Ce a făcut Lavinia Pîrva cu fiul lui Ștefan Bănică Jr

Se pare că lucrurile merg bine în familia Bănică Jr.-Pîrva, mai ales de când s-a născut micuțul Alexandru. Am putea spune, și pe bună dreptate, că este cea mai fericită mămică din lume. De curând, vedeta le-a împărtăşit fanilor o fotografie emoţionantă cu ea şi bebeluşul, lucru care i-a încântat extrem de mult pe aceştia.

 

View this post on Instagram

 

Dacă ar fi fost mai mare ,cu siguranță ne certam pe inghetațată!?????????

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Reacțiile fanilor au fost pe măsura pozei publicate de vedetă pe Instagram. Artista trăieşte cele mai minunate clipe din viaţa ei de când a devenit mamă. Vedeta are o carieră de succes şi o familie minunată, formată din iubitul său Ştefan Bănică Jr. şi fiul lor, pe nume Alexandru. Cântăreaţa şi cel mai recent membru al familiei sale au fost protagoniştii unui cadru senzaţional mamă-fiu.

Imaginea care i-a topit pe fani

Cântăreaţa a fost fotografiată în vreme ce îşi purta bebeluşul în braţe la cumpărături, imagine pe care vedeta a postat-o pe reţelele de socializare. Chiar dacă temperaturile de afară sunt scăzute, Lavinia Pîrva şi-a făcut poftele şi şi-a cumpărat o îngheţată de care s-a bucurat singură, cel puţin până ce micuţul va mai creşte.

„Dacă ar fi fost mai mare, cu siguranță ne certam pe inghetațată!”, a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei, pe contul său de Instagram.

Reacțiile fanilor au fost, care mai de care, mai înduioșătoare, mai ales la adresa micuțului Alexandru, de altfel protagonistul pozelor publicate de Lavinia.

„Eşti minunată Lavinia! / Tot binele din lume vi-l doresc vouă și familiei voastre! ?????? / Cu siguranță, cumpăra-i două♥️”, sunt doar unele dintre comentariile admiratorilor.