Ce a făcut iubita lui Dragoș Săvulescu înainte ca acesta să fie arestat. Asta e dovada

Ce a făcut iubita lui Dragoș Săvulescu înainte ca acesta să fie arestat. Asta e dovada
Ce a făcut iubita lui Dragoș Săvulescu înainte ca acesta să fie arestat. Asta e dovada

Ce a făcut iubita lui Dragoș Săvulescu înainte ca acesta să fie arestat. Fostul acționar de la Dinamo a fost arestat, duminică noapte, în Grecia, pe insula Mykonos. Săvulescu fusese condamnat, în 2019, la 5 ani și jumătate de închisoare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța și Mamaia. El fugise din țară înainte de decizia instanței. Săvulescu a fost iubitul faimoasei Mădălina Ghenea, dar s-a căsătorit în 2017 cu o fostă Miss Albania.

Ce a făcut iubita lui Dragoș Săvulescu înainte ca acesta să fie arestat

Ce a făcut iubita lui Dragoș Săvulescu înainte ca acesta să fie arestat. Fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța și Mamaia. El fugise din România înainte de pronunțarea sentinței. În 9 februarie 2019 a fost dat în urmărire internațională. Săvulescu s-a predat anul trecut la Napoli, însă instanțele din Italia au refuzat să-l extrădeze și i-au preschimbat pedeapsa în una cu suspendare. Cu toate acestea, mandatul european de arestare emis de autorităţile din România a rămas însă în vigoare, iar Săvulescu a fost reținut în Grecia în baza lui.

Angela Martini, iubita lui Dragoș Săvulescu postase pe Instagram, cu cîteva ore înainte de arestarea milionarului, câteva poze împreună cu acesta chiar din Insula Mykonos, scrie G4media.ro. Angela Martini nu a precizat locația în care se află, însă o prietenă din grup, fotomodelul Marica Pellegrinelli, a postat și ea imagini, pe contul de Instagram, în care a titrat „Mykonos”

Asta e dovada

Dragoș Săvulescu a fost arestat, duminică noapte, în baza mandatului european emis de autoritățile din România.

În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, Dragoş Săvulescu a fost reţinut, de autorităţile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos)”, a transmis, luni, Poliţia Română, citată de news.ro.

La momentul condamnării, Dragoș Săvulescu și-a explicat decizia de a nu se preda poliției române într-un mesaj transmis pe o rețea de socializare.

Am ales să nu mă predau autorităţilor române pentru a-mi ispăşi o pedeapsă nedreaptă şi nemeritată dată de nişte judecători corupţi de sistemul din care fac parte, fără conştiinţă şi plini de ură la adresa unor oameni nevinovaţi!! NU RECUNOSC SISTEMUL DE JUSTIŢIE CORUPT DIN ROMÂNIA!!! Am decis să lupt până la capăt pentru a-mi demonstra nevinovăţia şi pentru a-i demasca pe oamenii servili unui sistem de justiţie bolnav din România! Voi face din acest caz nu numai un caz super-dezbătut la nivel naţional ci şi un caz cunoscut internaţional, pentru a atrage atenţia opiniei publice din ţările civilizate asupra nedreptăţilor, ilegalităţilor şi abuzurilor pe care actualul sistem de justiţie din România le face!”, scria Săvulescu într-o postare pe o rețea de socializare, după ce a fost condamnat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI