Ce a făcut Gigi Becali în fața angajaților. A uimit pe toată lumea

Ce a făcut Gigi Becali în fața angajaților. A uimit pe toată lumea
Ce a făcut Gigi Becali în fața angajaților. A uimit pe toată lumea

Gigi Becali, antreprenor, proprietar de club de fotbal, este clar unul din cele mai populare personaje din România. Chiar și așa, în plină criză, antreprenorul își vede de afaceri și încearcă să-și ducă proiectele la capăt.

Ce a făcut Gigi Becali în fața angajaților

Latifundiarul din Pipera, după eșecul FCSB din Europa League, a decis să-și concentreze atenția pe afaceri, care-i aduc bani frumoși. Cei de la Cancan.ro l-au surprins pe Gigi Becali insepctând șantierele sale din zonă. Becali a recunoscut că actuala situație i-a subțiat veniturile, mai ales în ceea ce privește clubul FCSB. În schimb, se pare că celelalte afaceri, de construcții, i-aduc lui Gigi Becali venituri considerabile. În zona Pipera are câteva șantiere importante care sunt încă funcționale, unele spre finalizare, altele încă în faza de construcție.

Ce a făcut Gigi Becali în fața angajaților. A uimit pe toată lumea
Gigi BEcali în inspecție pe șantiere (foto cancan.ro)

Extrem de slăbit, față de cum îl știe toată lumea, Becali a făcut vizite în șantierele sale, dar nu oricum, ci în bolidul său Bentley, de un sfert de milion €. Afacerile sale, din zona Pipera, spun surse apropiate, sunt în plină finalizare și îi vor aduce câștiguri substanțiale. Marea lor majoritate sunt ori zone rezidențiale, ori zone de clădiri pentru birouri. Multe dintre ele, deja finalizate, sunt și populate, ceea ce înseamnă alte venituri din chiriile aferente.

Becali uimit pe toată lumea

Gigi Becali a uimit opinia publică, cel puțin pe cea pasionată de fotbal, după ce MM Stoica a făcut un anunț important. După elucidarea zvonurilor că latifundiarul ar fi fost infectact cu COVID-19, MM Stoica a luat pe sus presa de specialitate, anunțând retragarea din fața camerelor de luat vederi a șefului său. Motivele pentru această decizie rămân, pentru moment, un mister, dar cert este că Becali nu va mai comenta public nimic.

Ce a făcut Gigi Becali în fața angajaților. A uimit pe toată lumea
Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fața camerelor de luat vederi

”Gigi nu mai dorește să vorbească să apară în spațiul public niciodată. Este o alegere personală. E calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța la această cale. Probabil, de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit. Voi spune ce voi avea de spus, dar chiar dacă voi fi jignit, nu voi mai răspunde cu jigniri, pentru că am ajuns la vârsta în care să pun punct unui capitol din viața mea.”, a declarat MM Stoica.

Se speculează mult pe marginea deciziei patronului FCSB. Unele voci spun că ar fi luat decizia în urma prestațiilor dezastruoase din cupele europene, altele vorbesc despre efectele financiare ale crizei. Într-un caz și în celălalt, apropiații lui Becali spun că are toate motivele să facă acest lucru. Rămâne de văzut cât va reuși să stea de-o parte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI