15 aug. 2021 | 13:06

Ce a făcut fiica lui Răzvan Simion cu Daliana, noua iubită a tatălui său. Lidia Buble sigur se va enerva

Monden
Ce a făcut fiica lui Răzvan Simion cu Daliana, noua iubită a tatălui său. Lidia Buble sigur se va enerva
Ianca a împlinit 17 ani

Fiica lui Răzvan Simion este o adolecentă superbă care a împlinit 17 ani și îi oferă toate motivele de mândrie tatălui ei.

Daliana și Ianca au o relație foarte apropiată

Ianca Simion este de o frumusețe rară. Adolescenta a împlinit 17 ani, motiv pentru care tatăl ei, prezentatorul tv, i-a făcut o urare emoționantă.

Răzvan și fiica lui apar într-o fotografie împreună. Aflați într-un restaurant de lux, prezentatorul și fiica lui s-au pozat împreună, iar postarea a adunat rapid mii de like-uri și comentarii.

„Minunea mea de 17 ani…”a scris Răzvan Simion pe contul său oficial de Facebook.

În plus, Ianca Simion se înțelege de minune Daliana Răduca, iubita tatălui său. Cele două petrec mult timp împreună și au o relație extrem de sinceră și deschisă.

Cele două s-au fotografiat împreună, iar Daliana a postat selfie-ul pe rețelele sociale, cu descrierea „Daliana și Dariana”, alături de o inimioară.

Cu Lidia Buble, fiica lui Răzvan nu avea foarte multe fotografii și nici nu prea se afișau împreună. Iată că acum Daliana a reușit să ajungă la sufletul adolescentei.

Răzvan Simion și Daliana se înțeleg de minune

Daliana și Răzvan au o relație stabilă de mai mult timp. Bruneta și prezentatorul sunt mai fericiți ca niciodată.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie Daliana pe site-ul său.

Lidia Buble, fosta iubită a lui Răzvan Simion, a vorbit despre noua relație a prezentatorului, spunând că nu este geloasă pe ea.

”Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă”, a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Daliana este arhitect de design interior. Ea a făcut parte din echipa Visuri la Cheie, de la Pro Tv, dar de câțiva ani are un birou în București, lucrând pe cont propriu.

„Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent de cât de mult ar încerca. Gândește-te la viața ta ca la o casă.

Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria?”, a postat Lidia Buble, după despărțire.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro