Ce a făcut fetița Andreei Marin când l-a văzut pe băiețelul lui Ștefan Bănică Jr. A povestit emoționată

de: Claudiu Surmei
22 05. 2019

Soția lui Ștefan Bănică Jr a născut, săptămâna trecută, un băiețel care a primit numele Alexandru. Violeta, fata pe care artistul o are cu Andreea Marin, a mers să își vadă frățiorul vitreg, iar fosta Zână a surprizelor a povestit care a fost prima reacție.

Andreea Marin a mărturisit emoționată că Violeta aștepta cu drag venirea pe lume a frățiorului ei vitreg, Alexandru, așa că a fost bucuroasă când a primit vestea că s-a născut și a mers să îl vadă pentru prima dată.

„Foarte bine. Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie”, a declarat Andreea Marin.

Ștefan Bănică Jr e tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr, a născut un băiețel perfect sănătos, săptămâna trecută. Anunțul a fost făcut de artist pe contul personal de Facebook.

„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru toate mesajele frumoase”, a scris Bănică Jr pe rețeaua de socializare.

Alexandru este primul copil pe care Ștefan Bănică Jr (51 de ani) îl are împreună cu Lavinia Pîrva. El mai are un băiat de 17 ani (Radu Ștefan) din relația cu Camelia Constantinescu și o fetiță de 10 ani (Violeta) din relația cu Andreea Marin.