Ce a făcut Elena Merișoreanu pe patul de spital. A recunoscut rușinată

Ce a făcut Elena Merișoreanu pe patul de spital. A recunoscut rușinată
Elena Merișoreanu nu se lasă la greu

Elena Merișoreanu nu-și dezminte firea optimistă nici pe patul de spital. La 71 de ani, artista, care suferă se artroză, a fost operată a treia oară la picior. A fost o intervenție dificilă, dar asta n-a oprit-o să le spună medicilor bancuri porcoase.

A încercat orice, dar tot la cuțit a ajuns

Doamna Mery, cum îi spune toată lumea, e toată numai un zâmbet, chiar dacă e pe patul de operație. Acum patru ani, artista și-a tratat problema de la picior cu un procedeu revoluționar – infiltrațiile cu PRP (sânge luat de la pacient, centrifugat pentru a se obține un număr mai mare de trombocite) și injectat la loc pentru a spori mobilitatea articulației. După trei injecții, rezultatele s-au văzut deja.

Dar luna trecută, artista nu mai putea să mai meargă din cauza durerilor articulare. Durerile au fost cele care au adus-o la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” din Capitală. Aici a primit diagnosticul de artroză.

Ca să nu ajungă la cuțit, cheltuise mii de euro pe tot felul de tratamente: cu celule stem, cu tratamente în India, dar până la urmă tot la bisturiu a ajuns. Deși nu a fost o intervenție ușoară, artista a spus că s-a străduit să-i bine-dispună pe medici cu tot felul de poante.

A avut mari probleme cu piciorul și în trecut
A avut mari probleme cu piciorul și în trecut

„Mai aveți mult până tăiați copacul ăla din pădure?”

„Dragilor, nu a fost deloc uşor, dar voi mă ştiţi că sunt o tipă jovială şi nu m-am putut abţine de la glume nici în sală, când domnii doctori m-au operat la picior. Mi s-a făcut anestezie, dar am fost conştientă, am văzut mişcarea din jurul meu şi în timp ce tăiau acolo cu fierăstrăul ăla, am întrebat: «Domnul doctor, mai aveţi mult până tăiaţi copacul ăla în pădure?!».

Doamna Mery a recunoscut pentru Click! că a spus și bancuri cu prostii, iar medicii au spus că n-au râs niciodată așa cum au râs la operația cu doamna Merișoreanu.

Acum, Elena Merișoreanu trebuie să stea nemișcată, în pat, cu piciorul sus. de deplasat, se deplasează cu ajutorul unui cadru și zilnic, face o injecție în burtă cu un anticoagulant.

 „Eu de 55 de ani nu am avut o săptămână liberă. Mă odihnesc şi lucrez la un album. Fac combinaţii de melodii, o parte dintre acestea le-am mai dat la formaţia Cleante să le orchestreze. Am timp suficient să lucrez, am şi inspiraţie. Nu mă plictisesc deloc”, a spus doamna Mery.

Urmăriți Playtech.ro și pe