Ce a făcut Elena Marin după ce s-a întors de la Survivor România. Asta a fost prima oprire a dansatoarei

Ce a făcut Elena Marin după ce s-a întors de la Survivor România. Asta a fost prima oprire a dansatoarei
„Doar cei ce au fost acolo pot intelege ce inseamna cu adevarat Survivor.”

Elena Marin a fost marea învinsă în acest sezon de „Survivor România”. Deși fanii au votat-o, în cele din urmă câștigătorul acestui sezon a fost Zannidache. A fost una din cele mai controversate participante la show, dar cu toate astea a avut parte de suportul multor concurenți eliminați. Printre cei care au susținut-o s-a numărat și Andreea Antonescu, dar și Andreea Bălan.

Elena Marin dezamăgită de pierderea finalei

După multele conflicte și controverse, într-un final Zannidache câștiga „Survivor România”. Dar lucrurile nu au fost bune, pe tot parcursul competiției, între cei doi finaliști, Elena Marin și Zanni. Deși dezamăgită de deznodământ, Elena Marin a revenit bucuroasă în România. Odată ajunsă acasă  concurenta a avut parte și de o surpriză din partea logodnicului ei, Andrei.

Fosta concurentă „Survivor România” împărtășea cu fanii pe Instagram surpriza pregătită de Andrei, o cameră plină cu baloane și foarte multe flori.

Invitați la Teo Show, Elena Marin și Andrei au vorbit despre experiența de la „Survivor România”, trecând peste acuzațiile ce i s-au adus vedetei de-a lungul competiției. Andrei declara că nu este important deznodământul, ci experiența câștigată în acest show.

„Deznodământul nu este cel mai important, ci experiența prin care au trecut toți și nu are pereche.

Doar cei ce au fost acolo pot intelege ce inseamna cu adevarat Survivor.”, declara Andrei.

Elena s-a răsfățat la un salon de înfrumusețare

După supriza plăcută a logodnicului ei, Elena Marin a decis să se răsfețe puțin. Așa că a decis să meargă la un salon de înfrumusețare pentru a-și face toate poftele. De altfel, Elena Marin a recunoscut pe Instagram, la pozele de la salon, că era lucrul care și l-a dorit cel mai mult, odată revenită în țară.

” Va pup cu toata dragostea. Vreau sa incep prin a-mi cere scuze ca nu am apucat sa vorbesc cu voi, vreau sa va multumesc cu aceasta ocazie ca mi-ati fost alaturi si ca m-ati sustinut. Va multumesc si va iubesc. Si cat de curand am sa fac un live si o sa vorbim acolo cu totii.

Pana atunci vreau sa va zic de mine, sunt intr-un loc in care visam de mai bine de sapte luni de zile sa ajung. Este minunat de relaxant. Bine am revenit la viata normala. Va pup si va iubesc.  Mi-era foarte dor, mi se pare ireal ca in sfarsit am revenit la viata mea”,  a spus Elena Marin, pe contul ei de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI