Ce a făcut Cristi Borcea pentru Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite. S-a aflat acum

de: Năstase Mirabela
08 07. 2021

Câștigătoarea emisiunii Chefi la cuțite se bucură a mai bifat o reușită. Aceasta s-a angajat la hotelul pe care îl dețin Cristi Borcea și Valentina Pelinel în stațiunea Olimp.

Ce a făcut Cristi Borcea pentru Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite

Narcisa a făcut primele declarații în urma angajării și pare cât se poate de fericită de această realizare. Astfel că Valentina Pelinel i-a făcut o ofertă foarte bună, pe care Narcisa Birjaru nu a putut să o refuze. Câștigătoarea Chefi la cuțite a acceptat cu mare entuziasm propunerea ei, spunând că restaurantul o să fie noua ei casă pe perioada verii.

„Dragii mei, de azi va aștept pe toți în stațiunea Olimp. Vă promit surprize culinare extraordinare, veți putea degusta multe dintre preparatele mele de suflet într-o atmosferă extraordinară! Va pup cu mult drag”, a transmis Narcisa pe pagina ei de Instagram.

Peste toate, Narcisa Birjaru se bucură și de cei 30.000, suma câștigată în urma competiției. Iar după ce va petrece vara pe litoral, de la toamnă, aceasta o să începe munca în restaurantul lui chef Scărlătescu, ca urmare a unei promisiuni făcute de acesta.

„De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24!„, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Ce va face Narcisa Birjaru cu premiul de la Chefi la cuțite

Cât despre ce anume va face Narcisa Birjaru cu banii câștigați la Chefi la cuțite, aceasta a spus că încă nu știe exact, însă are în plan fie achiziționarea unei case noi, fie să dețină un restaurant.

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!”, a spus ea pentru a1.ro.

Narcisa Birjaru și-a dorit mult să fie acceptată la Chefi la Cuțite și a izbucnit în lacrimi atunci când a reușit să obțină cele trei cuțite.

„Vă mulțumesc, vă mulțumesc din suflet. Nici nu știți cât înseamnă astea trei pentru mine! Vă mulțumesc, chef Cătălin, te iubesc! Vă mulțumesc, vă iubesc și vă ador, sunteți preferații mei. Mi-ați dat cea mai mare bucurie pe care poate să o aibă un om în seara asta. Mulțumesc foarte mult, chefi”.