S-a aflat acum! Ce a făcut Chadwick Boseman cu câteva luni înainte să moară

S-a aflat acum! Ce a făcut Chadwick Boseman cu câteva luni înainte să moară
S-a aflat acum! Ce a făcut Chadwick Boseman cu câteva luni înainte să moară. Of, Doamne

Actorul devenit celebru datorită rolului său din filmul Pantera Neagră a murit vineri, 28 august, după o luptă grea cu cancerul de colon. Acum s-a aflat ce a făcut Chadwick Boseman cu câteva luni înainte să moară.

Mai precis, actorul pe care tot Hollywood-ul îl plânge acum s-a căsătorit în secret cu partenera lui de viață, cântăreaţa Taylor Simone Ledward. Informația aceasta a fost confirmată de către familia regretatului actor.

Ce a făcut Chadwick Boseman înainte să moară

În comunicatul de presă oficial prin care anunțau moartea lui Chadwick Boseman, familia a stipulat clar că soția lui a fost de față în ultimele sale clipe. Alături s-a aflat și restul familiei sale, informează Page Six.

„Chadwick a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul III în 2016 şi s-a luptat cu acesta în ultimii 4 ani, pe măsură ce a trecut la stadiul IV. Un adevărat luptător, Chadwick a trecut peste toate acestea şi v-a adus multe dintre filmele pe care le-aţi iubit atât de mult. De la Marshall la Da 5 Bloods, Ma Rainey’s Black Bottom şi multe altele, toate au fost filmate în timpul şi între numeroasele intervenţii chirurgicale şi chimioterapie. ⁣A fost onoarea carierei sale să-l aducă la viaţă pe regele T’Challa în Black Panther. ⁣A murit în casa lui, cu soţia şi familia alături“, a transmis familia actorului.

Anunțul morții sale, record pe Twitter

S-a aflat acum! Ce a făcut Chadwick Boseman cu câteva luni înainte să moară. Of, Doamne
S-a aflat acum! Ce a făcut Chadwick Boseman cu câteva luni înainte să moară. Of, Doamne

Mesajul prin care fanii au aflat că actorul a murit a devenit viral pe rețeaua de socializare. A adunat peste 6 milioane de aprecieri ăn 24 de ore.

„Fanii se reunesc pe Twitter pentru a celebra viaţa lui Chadwick Boseman, iar tweetul transmis de pe contul său aseară este acum cel mai apreciat Tweet din toate timpurile de pe Twitter. Un omagiu potrivit pentru un rege. #WakandaForever“, a transmis compania într-un comunicat.

Actorul este renumit pentru faptul că reușea să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Actorul s-a logodit cu Taylor Simone Ledward în octombrie 2019. Nunta celor doi a avut loc în ultimele luni din viaţa starului de la Hollywood.

Chadwick Boseman și Taylor Simone Ledward au fost văzuţi prima dată împreună în 2015. Starul din „Black Panther“ avea 43 de ani și succesul tocmai îi bătuse la usă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI