Ce a făcut Carmen Iohannis înainte să voteze singură, în Sibiu! Nimeni nu se aștepta la asta

de: Năstase Mirabela
27 09. 2020

Soția președintelui Klaus Iohannis, pe nume Carmen Iohannis, a votat duminică în Sibiu, la câteva ore după ce președintele României a votat la București. Aceasta s-a prezentat singură la secția de votare.

Ce a făcut Carmen Iohannis înainte să voteze singură, în Sibiu!

Carmen Iohannis a ajuns la secția de votare din Sibiu în jurul orei 12: 30, însă după ce a plecat de la slujba de duminică, din centrul orașului, anunță Mediafax. Astfel, soția președintelui, Carmen Iohannis, a așteptat câteva minute înainte de a intra în secția de votare, acolo unde se formase coadă.

Ce a declarat Klaus Iohannis la vot

De menționat este că Președintele Klaus Iohannis a votat la ora 9.30, în Capitală. De ce nu au votat împreună cei doi? Motivul este simplu. Actualul președinte are viză de flotant în sectorul 1 din Capitală. De altfel, în urmă cu patru ani, la scrutinul de Alegeri locale din 2016, acesta vota tot în Capitală. Asta după ce, pe 28 aprilie, anunța că și-a făcut viza de reședință pentru București. Astfel, Klaus Iohannis a votat la liceul Jean Monnet din București, dar a făcut și declarații.

”Este o zi foarte importantă azi. Este ziua votului pt alegerile locale. Azi ne alegem primari, consilieri locali, conducerile județene. Intotdeauna cand sunt alegeri e foarte important sa mergem la vot. Sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru. Astazi ii alegem pe cei care conduc comunitatile in care traim. E foarte important sa ne uitam bine la candidati, sa i alegem pe cei care pot facă ceva pt comunitate. Pana la urma de ei depinde cum arata spitalul, cum functioneaza scoala, daca drumurile sunt intretinute, daca parcurile sunt bine intretinute, daca traficul este dirijat asa cum trebuie. Va invit pe toti sa mergetia vot”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Românii sunt așteptați să voteze astăzi, 27 septembrie 2020, la alegerile locale 2020. La ora 21:00 se vor afla rezultatele Exit-Poll-ului, conform estimărilor făcute de Curs și Avangarde.