Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a votat iar fără soția lui. Unde este Carmen?

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a votat iar fără soția lui. Unde este Carmen?

Alegeri locale 2020. Președintele Klaus Iohannis a venit astăzi la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020. El a mers însă fără soția sa, Carmen Iohannis, care votează la Sibiu. Klaus Iohannis a votat la liceul Jean Monnet din Capitală. De altfel, cei doi nu au mai apărut împreună de mai bine de un an. (Foto: Andrei Cialîcu, Impact.ro)

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a votat iar fără soția lui

Motivația este una simplă, și anume că actualul președinte are viză de flotant în Sectorul 1 din Capitală. În urmă cu patru ani, la scrutinul de Alegeri locale din 2016, acesta vota tot în Capitală. Asta după ce, pe 28 aprilie, anunța că și-a făcut viza de reședință pentru București. La momentul respectiv, Klaus Iohannis spunea că:

“Este bine să se ştie că mi-am făcut viză de reşedinţă pe Bucureşti. Voi vota la alegerile locale aici. Voi vota pentru primar general şi de sector şi pentru CGMB şi de sector”, preciza Klaus Iohannis.

Așa cum ne-a obișnuit deja, președintele Klaus Iohannis a apărut la secția de votare alături de Carmen Dinu, consilier prezidențial. Tot ea este femeia alături de care a fost văzut la Ziua Marinei și care, din câte se pare, îl urmărește îndeaproape, zi de zi, peste tot.

Ce a declarat Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a votat la liceul Jean Monnet din București și a făcut și declarații. Preşedintele Klaus Iohannis a precizat duminică, după ce a votat, că este o zi foarte importantă şi că întotdeauna este foarte important să mergem la vot, și să nu lăsăm pe alţii să decidă în locul nostru.

”Este o zi foarte importantă azi. Este ziua votului pt alegerile locale. Azi ne alegem primari, consilieri locali, conducerile județene. Intotdeauna cand sunt alegeri e foarte important sa mergem la vot. Sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru. Astazi ii alegem pe cei care conduc comunitatile in care traim. E foarte important sa ne uitam bine la candidati, sa i alegem pe cei care pot facă ceva pt comunitate. Pana la urma de ei depinde cum arata spitalul, cum functioneaza scoala, daca drumurile sunt intretinute, daca parcurile sunt bine intretinute, daca traficul este dirijat asa cum trebuie. Va invit pe toti sa mergetia vot”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI