Ce a făcut Alex Mațaev, iubitul fiicei lui Liviu Dragnea, acum 2 zile! Fanii l-au taxat grav

Ce a făcut Alex Mațaev, iubitul fiicei lui Liviu Dragnea, acum 2 zile! Fanii l-au taxat grav
Alex Mațaev, taxat de fani. Ce a făcut iubitul fiicei lui Liviu Dragnea?

Fiica lui Liviu Dragnea este o fire foarte retrasă. Deși numele tatălui său este extrem de cunoscut în întreaga țară, ea a decis să rămână în umbră. Tânăra apare rar în spațiul public și nu este prea darnică nici pe rețelele de socializare, la fel ca Alex Mațaev. Cum a apărut iubitul ei și de ce fanii l-au taxat atât de grav? L-au ținut minte de la acel incident.

Alex Mațaev, ținut minte de fani

Fiica lui Liviu Dragnea își trăiește povestea de iubire foarte discret. Cei doi au planuri mari și vor să-și trăiască în liniște viața. Cu toate astea, nici acum nu scapă de gurile rele. Cei doi tineri nu sunt pierduți din privirile aspre ale unor români. Niciunul din ei nu este extrem de activ pe rețelele de socializare, iar atunci când postează ceva despre viața lor, unii dintre internauți sar cu critici în privința oricărui detaliu. Alex Mațaev a devenit cunoscut în anul 2013, când s-a luptat contra lui Florin Ristei pe marele premiu.

Alex Mațaex, taxat fără temei de fani
Alex Mațaex, taxat fără temei de fani

Cei 100.000 de euro au ajuns la actualul jurat al emisiunii de muzică, în timp ce colegul de scenă a încercat să înceapă cu pași mici drumul în domeniu. Moldoveanul de peste Prut s-a oprit la ultima sa piesă lansată cu numele: „Cu capul în nori”, care a atras foarte multă critică din cauza unui detaliu pe care inițial nu l-a crezut atât de important. Dat fiind faptul că iubita sa este cine este, apariția în dreapta sa nu putea decât să-i vină în ajutor atunci când a venit vorba despre împărțirea la doi a cuvintelor grele ale unor români. Motivul neplăcerilor nu a fost legat de linia melodiă, voci sau personajele din clip, ci de locație. Fanii susțin că toată atenția sa vine datorită Alexandrei și nicidecum din prisma că ar fi un artist dorit. Mulți răutăcioși i-au lăsat astfel de mesaje și la clipul recent.

Ce a făcut iubitul fiicei lui Liviu Dragnea?

Alex Mațaev a decis atunci să filmeze scenele în casa Alexandrei Maria Dragnea, fiica fostului lider al PSD. După ce a fost lansată piesa, artistul a fost îngropat în comentarii care mai de care mai răutăcioase. „Casa asta e a condamnatului definitiv Dragnea, nu?”, “Asta nu e Alexandra Dragnea si proprietatea lu taticu cu bani furati de la stat???”, “Prea multa minte evident nu ai.. sa iti distrugi cariera din start prin asocierea cu aceste personaje. Pacat de tine, dar ti-ai facut-o cu mana ta”, “Cum e la livache acasă?cariera ți-ai făcut-o praf…dar e ok…ai banii lui. Te-ai făcut membru de partid?”

„DISLIKE PENTRU ASOCIEREA CU CORUPTIA! Pana nu de mult se “spalau” banii doar cu biserica, acum si muzica de la CAT Music!”, “Misto domeniul lu’ tata socru, mai ales ca-i din bani publici! :)) Si pe un domeniu de furat nu se putea canta decat un cantecel de gradinita. Asteptam cu interes si manelele atunci cand fata se va combina cu Guta sau Salam, melodie de doi lei, cantaret de un leu, fara talent…si un oportunist nesimtit – la munca, nu la cantat, “Matse”!” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI