Ce a făcut Adelina Pestrițu, înainte să intre în scenă la Revelionul Starurilor cu Dan Negru

de: Ștefan R. Apostol
02 01. 2020

Ca în fiecare an, la Antena 1 a avut loc show-ul ”Revelionul Starurilor cu Dan Negru”. Multe vedete au fost prezente pe platoul de filmare, unele ca și invitați, alții ”ascunși” sub măști pentru a fi recunoscuți de cei aflați în scaunul invitatului. Printre cei în a doua postură s-a aflat și vedeta Adelina Pestrițu.

Ce a făcut Adelina Pestrițu, înainte să intre în scenă la Revelionul Starurilor cu Dan Negru

Noaptea dintre ani, conform declarațiilor vedetei, au prins-o acasă, alături de familie.

„Am intrat în 2020 îmbrăcați lejer, cu Zeny alergând fericită și sănătoasă prin casă, câțiva prieteni cu care am ciocnit șampanie la 00:00, ne-am uitat la Dan Negru și am mâncat sushi, pizza și prăjituri. ? Atipic, nu? Pentru noi a fost cea mai frumoasă trecere în Noul An. Nu ne-am dorit să mergem la vreo petrecere sau restaurant, ci să ne bucurăm în căminul nostru de primul Revelion petrecut acasă în această formulă. Fix așa cum ne-am propus. La mulți ani! ??”, a povestit vedeta în mediul online.

Dar, înainte de asta, Adelina, alături de alte vedete, au avut filmări pentru show-ul ”Revelionul Starurilor cu Dan Negru”, unde a participat în calitate de mască. Înainte de a intra în platoul de filmare, vedeta a stat în cabina de machiaj, mai bine de 3 ore. Au fost 3 ore greu de suportat, având in vedere că masca nu a fost una chiar ușoară și a necesitat ceva timp pentru a fi ”montată”.

Ce a făcut Adelina Pestrițu, înainte să intre în scenă la Revelionul Starurilor cu Dan Negru (foto: Instagram)

Așa că, telespectatorii Antena 1 au putut să o vadă pe Adelina Pestrițu într-o ipostază mai puțin confortabilă, să zicem, dar una reușită. În tot acest timp, Adelina Pestrițu a ales să peatreacă noaptea dintre ani acasă, alături de soțul ei, fetița lor și câțiva prieteni.