Adelina Pestrițu a încins internetul. Cum s-a pozat acum bruneta pe pârtie, după ce s-a dezbrăcat

Adelina Pestrițu a încins internetul. Cum s-a pozat acum bruneta pe pârtie, după ce s-a dezbrăcat
Adelina Pestrițu a încins internetul

După ce a împodobit bradul împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, și micuța sa Zenaida, în aceeași formulă au și plecat la munte. Aici surpriza! Mai târziu, fosta prezentatoare TV s-a retras într-o parte a pădurii și s-a pozat în toată splendoarea.

Adelina Pestrițu a încins internetul după ce s-a pozat dezbrăcată pe pârtie

Adelina Pestrițu a avut parte în acest an de cel mai frumos Crăciun, căci, de această dată, a avut-o alături la toate activitățile ce țin de această sărbătoare și pe Zenaida. Fosta vedetă Kanal D a filmat tot procesul împodobirii bradului, a curățeniei făcute în casă, iar după atâta muncă, în urmă cu o zi, în aceeași formulă, au dat fuga la munte. ”Am plecat la munte să mă întâlnesc cu zăpada. Văd că la București nu vrea să vină”, a scris Adelina pe contul de Instagram, în urmă cu o zi.

Pentru a-și ține fanii ”în priză”, bruneta a postat neîncetat imagini de pe pârtie, dar una a fost cea mai cea. ”Prima dată pe pârtie în formula asta!”, a scris Pestrițu, în descrierea unei imagini cu ea, Zenaida și Virgil. La câteva ore distanță, odată cu lăsarea serii, Adelina s-a pozat din nou, dar nu alături de fetiță sau de soț, ci singură, într-o parte a pădurii luminată…ea nefiind tocmai îmbrăcată. Fosta prezentatoare de televiziune s-a lăsat fotografiată doar în costum de baie și cizme. Imaginea, deși postată de mai puțin de jumătate de oră, a adunat deja peste 21.000 de aprecieri.

Despre Adelina

Adelina Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune. Ea a devenit mamă pentru prima oară în data de 3 august 2018, când a adus pe lume o fetiță, pe nume Zenaida Maria, în urma poveștii sale de dragoste pe care o are cu Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu a încins internetul. Cum s-a pozat acum bruneta pe pârtie, după ce s-a dezbrăcat
Imaginea postată de Adelina pe Instagram

Micuța a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Daniel și Aura Rafte. El are o afacere în construcții, iar ea deține un celebru salon de înfrumusețare la malul Mării Negre.