20 ian. 2022 | 17:36

Ce a făcut Adela cu o zi înainte să se împuște în gara din Strehaia. Unde s-a dus: „Suferea”

Monden
Ce a făcut Adela cu o zi înainte să se împuște în gara din Strehaia. Unde s-a dus: „Suferea”
Ce a făcut Adela cu o zi înainte de a-și lua viața? Unde s-a dus?

Mai multe detalii ies la iveală în cazul șocant al polițistei care s-a împușcat în gara din Strehaia. Ce a făcut Adela cu o zi înainte să-și ia viața? Tânăra a șocat o țară întreagă cu gestul său. Unde s-a dus aceasta? Apropiații săi au spus totul!

Unde s-a dus Adela cu o zi înainte să-și ia viața?

Cazul Adelei continuă să șocheze, iar apropiații vin acum cu noi detalii. Prietenii cuplului de polițiști spun că tânăra și soțul ei au plecat împreună de acasă în cursul dimineții de miercuri. Aceasta a ajuns la medic, iar partenerul ei la serviciu.

Bărbatul i-a dat un mesaj în care a întrebat-o dacă a ajuns cu bine și i-a declarat că o iubește. Joi, femeia i-a trmis un mesaj de adio soțului, ulterior și-a închis telefonul. Bărbatul a sunat disperat la colegii ei, dar era deja prea târziu.

Cu o zi înainte de a muri, tânăra ar fi mers la un medic neurolog și la un psihiatru, simțind că nu este în regulă. Apropiații fetei au susținut că era o fire închisă, iar în ultima perioadă ar fi fost în depresie. Între timp, oamenii legii continuă ancheta în acest caz, iar medicii legiști au efectuat deja necropsia.

„Simțea durerea asta în tot corpul”

„Adela suferea de depresie. Și noi prietenii, și familia am tot discutat cu ea. Se simțea cu adevărat bolnavă și simțea durerea asta în tot corpul. Era un om bun, însă măcinat. Nu a putut să vadă nimeni durerea din spatele zâmbetului ei”, a povestit prietena Adelei, pentru gândul.ro.

Cea din urmă consideră că vinovată este Poliția pentru că nu a investit în cursuri de specialitate. Mai mult decât atât, aceasta a subliniat că la noi în țară se glumește pe tema sănătății mintale: „Din păcate lipsa cursurilor de specialitate, dar și faptul că la noi se glumește cu sănătate mintală, toate acestea duc la astfel de cazuri.”

Detalii despre caz

Context: O polițistă din Mehedinți a fost găsită împușcată în cap chiar în fața secției de poliției. Tânăra agentă a decis să-și ia viața chiar la scurt timp după ce intrase în serviciu. Ea avea 25 de ani și fusese testată psihologic în 2020.

Personalul medical a făcut eforturi îndelungate pentru a o menține în viață. Inițial, starea sa a fost stabilizată de specialiști, dar în timpul transportului spre spital victima a intrat în stop cardio-respirator și a fost declarat decesul.

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat, prin apel 112, de un poliţist din cadrul Poliţiei Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliţie, de 25 de ani, ajutor şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia, s-a împuşcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia”, a transmis Poliţia Mehedinţi.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro